AcasăPoliticaMircea Geoană a suferit o transformare fizică majoră, după ce ar fi...

Mircea Geoană a suferit o transformare fizică majoră, după ce ar fi fost diagnosticat cu o boală CRUNTĂ (VIDEO)

Mircea Geoană a suferit o transformare fizică majoră, după ce ar fi fost diagnosticat cu o boală CRUNTĂ

Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, ar avea probleme grave de sănătate. Cert este că el a ajuns de nerecunoscut. A apărut în public fără păr. Cu ce boală se confruntă oficialul?

Se pare că oficialul român ar avea cancer limfatic, iar în urma unui tratament pe bază de citostatice, care a dat roade, oficialul a rămas fără păr. Mircea Geoană se simte bine, chiar continuă să își îndeplinească toate atribuțiile, potrivit site-ului substantial.ro.

S-a schimbat fizic după nunta fiicei

Schimbările apărute pe fizicul oficialului au apărut după nunta pe care a avut-o fiica acestuia, în luna august 2022. Noua sa înfățișare are la bază tratamentul recent de chimioterapie prin care a trecut și care a dat rezultatele dorite.

În acest moment, în ciuda diagnosticului crunt pe care l-ar fi primit, Mircea Geoană este numele care se vehiculează că ar fi dorit de social-democrați să candideze la Alegerile Prezidențiale din anul 2024.

Sunt hotărât să-mi fac treaba aici la NATO și cred că și toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024 din PSD, din alte părți, sper din toată inima să fie candidații cei mai buni pe care îi poate da România, bărbați sau femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei și pentru democrația românească.

E un subiect care nu este de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin job-ul la NATO”, a declarat Mircea Geoană în august 2022.

author avatar
Andrei Ștefan
4.699 afisari

22 COMENTARII

  1. Cand spui ce nu gandesti si faci doar ce se ordona ajungi la boala ,dar se poate lecui prin sinceritate fata de romani daca vrea!!!

  2. Pretinul lui Vanghelie,al lui Vantu,tot de-alde astia ai” nostri” cu tinichele de coada.Altfel nu primesti „aviz ” dela Secu.Sa nu credeti ca nu s-ar gasi destui ametiti care sa-l voteze.Dovada,desi majoritatea romanilor sunt fu… zilnic si pe fata si pe dos,ei tot cu guvernul meu,PSD 34%,PNL 24 %. Sa la sondaj a raspuns doar Iohanus,Ciuca si Ciolacu ?

  3. Exista si partea plina a paharului-daca ai chelie inseamna ca esti dashtept deci nu esti prostanac

  4. Eu ii urez multa sanatate si dragoste fata de poporul asta in care s-a nascut. Poate gandurile fata de tara si poporul lui bat cerintele sefilor.

  5. fiu de securist, tot securist ramane! Dupa regimul comunist, au venit copii se securisti pe functiile statului, privilegiatii sistemului sub obedienta „democratilolr” de la Bruxelles.

  6. & A băgat și chimie pe ADN, ? „L-a pupat și Elena Ceuașescu”, ?” Verzișori”, ? Ion Iliescu de la „Frunze” , ? ,,Bătălie” cu Traian Băsescu , ?

  7. Nu mai zicem treabā, slujbā, servici, zicem job (giob) si altele. A dat-o si inginerul Geoana în ” giboneza de corporatie ” (Boanchis). El, Geoana, zice care in loc de pe care dar o arde americaneste. Numai ” partial-eclozati” (tot Boanchis) intelectual populeaza grajdul politic romanesc. Din pācate. Mācar dacā faceau ceva de folos tārii asteia. Doar îmbuibare si gargarā.

  8. in cazul tovarasului geOana i se potriveste zicala: părul destept, paraseste capul prost.

  9. e o combinatie intre schmuel marcus si ioanid,
    peste lepra are si „cancere”……

    VIDEO: Radu Ioanid de la Muzeul Holocaustului din Washington

  10. & „Întâlnire diplomatică” cu Kim Jong -un , ,,Să fiți iubiți !” ( Mircea Geoană – exprimări), și Mihaele îl iubește pe american, Aspen, Phnom Penh, Peter Pan , Hanoi, ? Ai lu’ Elena Petrescu și la armată și la fotbal, lider, ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Tovw-PIcWfE ,
    ,,Mircea fă-te că lucrezi !” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger