AcasăPoliticaMinistrului Energiei scapă de orice urmă de emoție. Moțiunea împotriva sa a...

Ministrului Energiei scapă de orice urmă de emoție. Moțiunea împotriva sa a picat. Rezultatul votului – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Virgil Popescu)

Moțiunea simplă inițiată de USR împotriva ministrului Energiei, liberalul Virgil Popescu, a fost respinsă, miercuri, 7 septembrie, în urma votului dat în ședința de plen a Camerei Deputaților.

Au fost 85 de voturi „pentru”, 191 de voturi „contra” și o abținere. Ca urmare, moțiunea simplă inițiată de 54 de deputați împotriva ministrului Energiei a fost respinsă.

O deputată USR acuză ipocrizie

La scurtă vreme după ce s-a aflat rezultatul votului, deputatul USR Cristina Prună a venit la microfon pentru a critica PSD-ul și pe liderul formațiunii, Marcel Ciolacu, cel care a și condus, miercuri, ședința Camerei Deputaților, din postura sa de al treilea om în stat.

Atâta ipocrizie cât am văzut astăzi, aici în Parlament, din partea colegilor de la PSD nu încape nici măcar în această Casă a Poporului. Domnule Ciolacu, toată vara aţi fost la televizor să-l criticaţi pe Virgil Popescu pentru criza şi dezastrul din Energie şi astăzi aţi votat împotriva moţiunii pe care noi am inițiat-o împotriva lui Virgil Popescu. Este o ruşine ceea ce faceţi”, a susținut Cristina Prună.

Vă amintim că dezbaterile asupra moțiunii simple depuse de USR, denumite „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu”, au avut loc în şedinţa de marţi, 6 septembrie. Ministrul Popescu a fost prezent la Parlament, la aceste dezbateri.