AcasăPoliticaMinistrului Energiei scapă de orice urmă de emoție. Moțiunea împotriva sa a...

Ministrului Energiei scapă de orice urmă de emoție. Moțiunea împotriva sa a picat. Rezultatul votului – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Virgil Popescu)

Moțiunea simplă inițiată de USR împotriva ministrului Energiei, liberalul Virgil Popescu, a fost respinsă, miercuri, 7 septembrie, în urma votului dat în ședința de plen a Camerei Deputaților.

Au fost 85 de voturi „pentru”, 191 de voturi „contra” și o abținere. Ca urmare, moțiunea simplă inițiată de 54 de deputați împotriva ministrului Energiei a fost respinsă.

O deputată USR acuză ipocrizie

La scurtă vreme după ce s-a aflat rezultatul votului, deputatul USR Cristina Prună a venit la microfon pentru a critica PSD-ul și pe liderul formațiunii, Marcel Ciolacu, cel care a și condus, miercuri, ședința Camerei Deputaților, din postura sa de al treilea om în stat.

Atâta ipocrizie cât am văzut astăzi, aici în Parlament, din partea colegilor de la PSD nu încape nici măcar în această Casă a Poporului. Domnule Ciolacu, toată vara aţi fost la televizor să-l criticaţi pe Virgil Popescu pentru criza şi dezastrul din Energie şi astăzi aţi votat împotriva moţiunii pe care noi am inițiat-o împotriva lui Virgil Popescu. Este o ruşine ceea ce faceţi”, a susținut Cristina Prună.

Vă amintim că dezbaterile asupra moțiunii simple depuse de USR, denumite „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu”, au avut loc în şedinţa de marţi, 6 septembrie. Ministrul Popescu a fost prezent la Parlament, la aceste dezbateri.

231 afisari

11 COMENTARII

  1. poate au inteles si ultimii cretini care erau cu popescu in gura toata ziua , ca omuletul este doar un pion care executa si daca nu era el era altul care facea la fel .poate a inteles si simion care fugea ca prostu cu telefonul dupa virgil . simioane prostalaule , ambasada americii a fost la nunta lui , nu degeaba . functiile cheie in energie sint ca , coada soparlei , creste imediat la loc , ca se cheama virgil popescu sau altfel . ai spus ca esti antisistem , pai virgil popescu este sistemul ? prostalaule , care pui botu la securisti !

  2. Mare scarba ca nu iesi
    La mitinguri
    Stai cu virgilut al tau
    Stai cu globalisti mereu
    Si ai sa mori de friguri!

    Sistemul e virgilut
    Coada de topor
    Catzu ,Alinuta , Blaga
    Sau VALCEANU ,toata pleava
    Ce muncesc cu spor
    Sa distruga acest popor!

    Tot sistem este si sasul
    Vanzator si hot
    E turcana si busoi
    Orban,raresul broscoi
    Delatori si martafoi
    Sistemul sunt toti!

    Partidutul criminal
    Pnl-epra asta
    Face parte din sistem
    Este raul ce-l avem
    Jugul si napasta!

    La sistem este trecut
    Noul psd
    Sasul a lucrat cu ravna
    Si i-a pus o noua haina
    Haina noua securista
    Cu miroazna globalista!

    • bai poetu pu lii , nici acum n-ai inteles ca virgilut e un pion , prostule !ciolacu si psd care l-au sustinut nu-s criminali , ? numai pnl si popescu vezi ?

  3. Ipocrita de deputat USR, Cristina Prună, critică ceea ce făceau ei când erau la guvernare iar PSD introducea moțiuni de cenzură, care rămâneau fără efect. USR și PNL, la acea vreme, ignorau orice și afirmau că rezultatul oricărei moțiuni de cenzură nu era obligatoriu aplicabil, iar miniștri respectivă rămâneau în funcție bine mersi.

      • Bai proasta pu..lii ,psd-ul acesta ar trebui sa se cheme PSG ,partidul sasului globalist,bai proasta globalista si criminala !

        • analfabet functional , asta reiese si din postarea mea , dar daca esti prost , ai inteles pe dos . PSD , PNL , USR , UDMR , ACUM SI AUR , ACEIASI MIZERIE , nici acum n-ai inteles ?

  4. Psd -ul a ajuns asa tot din cauza lrproizilor, a partidutului tabacherea lui iohanus PNLepre securistoide!Cati leproizi au fost inchisi de kodrutza si sistemul securistoid ?Aud? …niciunul! Blaga ,Alinutza curdefer ,orban ,Videanu ,berceanu ,Costel alexe ,chirica ,isar cap de magar,chiar insusi marele inchizitor care dirija executiile hotul hotilor …Iohanus nu au patit nimic !In schimb ,,marea zeita a dreptatii” magistrata cu 5 la absolvirea ,,facultatii”,si doctora cu teza copiata, zburda si acum libera ca pasarea cerului ,se face ca munceste si daca instrumenteaza vreun dosar ,acela este de la Bulgaria pentru 10.000 de euro sustrasi din ajutorul ue,sau din Romania ,ca ea viseaza Olafi si distruge romani cinstiti !Catzu si hotii lui din pandemie nu au treaba ,ei sunt de neatins fiind de-ai sai ,sunt cinstiti !Pe cati au omorat criminala fiind inchisi pe dosare fake,cate familii a schingiuit chemand la anchete copii de gradinita!Criminalo …vei plati si tu si ai tai !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger