AcasăPoliticaMinistrul Virgil Popescu a scăpat de orice emoție! S-a aflat rezultatul votului...

Ministrul Virgil Popescu a scăpat de orice emoție! S-a aflat rezultatul votului la moțiune

Ministrul Virgil Popescu a scăpat de orice emoție! S-a aflat rezultatul votului la moțiuneMinistrul Virgil Popescu a scăpat de orice emoție! S-a aflat rezultatul votului la moțiune (foto: Facebook)

Moțiunea simplă depusă de 51 de deputați de la USR la adresa ministrului Energiei a fost respinsă, miercuri, la vot.

Au fost 98 voturi ‘pentru’ şi 190 ‘împotrivă’ , astfel că moțiunea nu a trecut de votul Camerei.

La foarte scurtă vreme după ce s-a aflat rezultatul votului din Parlament, din direcția USR-ului a fost transmisă o primă reacție.

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a USR PLUS, se face referire la cauza facturilor uriașe la energie, iar ministrul Energiei, liberalul Virgil popescu, e catalogat drept „incompetent”.

Iată, integral, mesajul celor de la USR:

„L-au apărat pe cel care a eșuat în gestionarea crizei facturilor la energie.

Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, incompetentul Virgil Popescu, a fost respinsă de coaliția PSD-PNL-UDMR.
Milioane de români au avut de suferit din cauza facturilor uriașe la energie. Milioane de români au primit facturi emise greșit, în timp ce legea promovată de ministrul Energiei a reușit să aducă compensații de… 3 lei.

Trebuia demis.

Zilele astea, ministrul Energiei ar fi trebuit să dea explicații pentru batjocorirea românilor. Ar fi trebuit să dea explicații și PSD, care a strâns semnături pentru o lege a plafonării ineficientă, minținând românii că le vor scădea facturile. Ar fi trebuir să dea explicații și PNL, care ne anunța, prin campanii promovate cu mii de lei, că reușim „să trecem iarna cu bine”.

Milioane de români nu au trecut iarna cu bine. Au trecut iarna cu facturi duble la energie.
Din păcate, violența extremiștilor de la AUR și incompetența celor de la PSD și PNL și-au dat mâna și au anulat dezbaterea publică pe problemele reale ale românilor.
Ministerul Energiei, PSD și PNL au fugit fără a da explicații.”

Virgil Popescu: Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat

Vă amintim că luni, la dezbaterea acestei moțiuni simple, a avut loc un incident, Virgil Popescu fiind luat la rost – și de gât – de către co-președintele AUR, George Simion. După episodul agresiv din Parlament, Popescu a anunțat, luni seară, că depune plângere penală.

„Comportamentul agresiv pe care l-a avut astăzi liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. Vorbim de o formă de violență manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional. Iar faptul că își legitimează aceste porniri ”barbare” prin suportul cetățenilor, mi se pare un gest abject și o amenințare, pe care nu putem să o trecem ușor cu vederea. Există numeroase episoade similare în istorie, care s-au finalizat în adevărate traume, care au repercusiuni și în zilele noastre. Nu cred că vrem să alimentăm, prin nepăsare, un astfel de comportament.

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Credeam că liderul AUR, care spune despre el că este o persoană citită și educată, să își aducă aminte măcar de buna creștere, de buna cuviință, de ceea ce îl învață preoții și oamenii de bine. Acest spectacol grotesc, pe care l-a pus în scenă astăzi, la adresa mea nu are cum să aibă ceva pozitiv. Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat pentru ceea ce a făcut astăzi. De aceea anunț că voi depune plângere penală. Cred că ne dorim cu toții o societate civilizată, în care aleșii din Parlament să nu aibă ieșiri cu tentă violentă!”, a transmis ministrul Energiei, via Facebook, în seara zilei de 7 februarie.

246 afisari

11 COMENTARII

    • Virgil asteapta sa fie arestat direct in parlament. Asta va putrezi in puscarie iar noi vom sta la lumanare dupa ce vinde hidroelectrica si inchide termocentralele.

  1. Auzi la Popescu Virgil ca vina o poarta cei de la răsărit, pai ce treaba au ruși, cu UE progresista care visează cai verzi pe pereți în energie verde, în timp ce China india și Rusia își întăresc energia prin deschiderea minelor de cărbuni, mai mult Germania se angajează în 2050, ca va renunța la acest mod de exploatare, iar noi docili Europei conduși de aceste cozi de topor ale ciumei galbene PNL , ne angajam in 2024 și, am închis o grămadă de mine și hidrocentrale, ciupalacul asta ar merita niște suturi în fund

  2. Mult rău a făcut și mai face slugoiul ăsta, e un trădător de țară! O să vină vremea lor sper cat de curând!

  3. Cum l-a luat de gât, bā, mâncātorilor de kākat si sloboz? Dacā te bate unul dupā ceafā înseamnā cā te ia de gât? De-aia Au interzis stalinistii azi, tot în Camera Deputatilor, transmiterile în direct, prin telefon? Bāāā, o sā ajungeti la zid, panarame hoatze. Poporul s-a saturat de voi si vā urāste maxim.

  4. Popescu asta de la Universitatea de Drept din Craiova e pe aceeasi felie cu Nicu Marcu de la Anaf…oltenii robi si idioti utili…

    Virgil Daniel Popescu a fost scapat de puscarie de Rodica Stanoiu si Dumitru Iliescu…

  5. Va, ti convins definitiv, ca PSD și PNL sunt aceiași mizerie antiromaneasca, care își urmăresc interesele personale, nu ale cetățeanului de rând. Sa văzut la aceasta moțiune simpla cine este de fapt demagogul ciolacu și cât de mult ia păsat de facturile românului

  6. Sigur nu o sa l scuteasca de emotii cetatenii ca recompensa pt ce beneficii le a adus individul platiti din banii lor ca e bugetar!!!

  7. Virgilika Putza Mica o sa isi ia un cap in gura next time, hotul drakului, ai avut noroc mare, bai lepra nazista ca nu ti-a dat-o in direct Simion, ca te kakai pe tine acolo, in sparlament !! Stati, bai hotilor, ca vin acum facturile, sa vedeti voi sarbatoare nationala prin martie – aprilie, speram ca sunteti cu totii pregatiti !! Din cate se aude, unii barosani cu bani multi din colonia esuata bananiera deja si-au cumparat bilete de avion, numai dus !!

  8. Acest trădător a distrus sectorul energetic prin închiderea minelor de cărbuni,stoparea finalizării hidrocentralelor in lucru,a propus pentru taierea la fier vechi a termocentralei Midia ducind spre faliment cetățenii și nu este tras la răspundere pentru că totul a fost făcut în cirdasie cu parlamentarii PSD și PNL.La pușcărie cu voi,nenorociților ,care ați uitat că salariile voastre astronomice va Sint plătite că sa aparati interesele României nu ale altora

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger