AcasăPoliticaMinistrul Transporturilor, după evacuările cu scandal de la metrou: „Un cartel se...

Ministrul Transporturilor, după evacuările cu scandal de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga”

Catalin DrulaMinistrul Transporturilor, după evacuările cu scandal de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că acțiunea de demolare a spațiilor comerciale din stațiile de metrou se desfășoară în forță pentru că „un cartel se destructurează cu ranga”.

Afirmația a venit la puțin timp după ce chiar directorul Metrorex Ștefan Paraschiv a pus mâna pe un levier și a început să rupă ușa unui chioșc încuiat.

„Legea este lege. Unde e lege nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea acelor spații comerciale care ocupau spațiul nelegal”, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Acesta a declarat că scandalul celor care s-au opus evacuărilor sunt „o ultimă zvâcnire a mafiei”, făcând legătură cu sindicatul de la metrou condus de fostul parlamentar PSD Ion Rădoi.

Cătălin Drulă, laude pentru șeful Metrorex

Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex care s-a implicat direct în acțiunile de miercuri: „Un cartel se destructurează și cu ranga”. „Este un om curajos, care şi-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea de către directorul general a unei răngi. Da, un carte se destructurează cu ranga şi-l felicit pentru un act de asumare şi curaj”, a adăugat el.

Despre liderul USLM, Ion Rădoi, Drulă a spus că este „lider de cartel”. „Acţiunile de astăzi şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că blocarea ilegală a metroului bucureştean a fost o acţiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite. Acea epocă s-a terminat”, a adăugat ministrul.

Drulă a spus din nou că este vorba despre evacuarea spațiilor comerciale care nu sunt amplasate legal. „Acele construcţii provizorii sunt ilegale sub multiple aspecte. Cel mai important este că nu au autorizaţii de construire, nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public. Este foarte important că sunt nenumărate rapoarte ISU care identifică ca problemă de siguranţă amplasarea acestor spaţii comerciale, pentru că îngustează căile de evacuare”, a spus Drulă.

author avatar
Andrei Ștefan
234 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Drula, bai esentialule, tu esti exact ca un cap de pwula !! 🙂 Omule, rad toti de tine !! 🙂

  2. Atat de multa ranga incat au fost evacuati in mod normal cum se face execuitarea silita, care se putea face de mult. Nu am vazut vreun pericol la adresa diretorilor metroului ori la adresa lui personal. Dar domnul Drula este precum un politician obisnuit, adica un inselator cu gratie si consecventa. Drula e un latrator odios, precum Basescu ori Iliescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger