AcasăPoliticaMinistrul Transporturilor, avertisment pentru conducerea TAROM. Grindeanu: „Răbdarea mea a ajuns la...

Ministrul Transporturilor, avertisment pentru conducerea TAROM. Grindeanu: „Răbdarea mea a ajuns la final” – VIDEO

Ministrul Transporturilor, avertisment pentru conducerea TAROM. Grindeanu: „Răbdarea mea a ajuns la final” - VIDEO

Ministrul Transporturilor s-a arătat nemulțumit de actuala conducere a companiei aeriene. Sorin Grindeanu spune că va lua o decizie cât de curând, în privința managementului de la TAROM.

Să fie acesta semnalul că actualul director general al companiei va fi schimbat din funcție? Rămâne de văzut.

Ca să fiu scurt și fără nuanțe, răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo și voi lua o decizie în zilele următoare”, a declarat Sorin Grindeanu, marți seară, la Antena3.

Fără „lălăială”

Ministrul Transporturilor a declarat, tot cu referire la TAROM, că România nu îşi permite să piardă o companie naţională, cum s-a întâmplat în cazul altor state.

„M-ați întrebat dacă se întâmplă ceva să salvăm compania. (…) În cazul TAROM-ului, România nu-și permite să piardă o companie națională cum au pierdut țări din jurul nostru. (…) Cine nu înțelege că s-a agreat un plan cu Comisia Europeană (…) două puncte: TAROM și CFR Marfă, cine nu înțelege că acel plan trebuie pus în aplicare astfel încât să încercăm să salvăm TAROM, înseamnă că trebuie să plece. Faptul ca lălăim anumite lucruri (…) nu mai merge și lucrurile astea se vor termina rapid, vă asigur de acest lucru”, a adăugat ministrul Transporturilor.

author avatar
Andrei Coman
239 afisari

4 COMENTARII

  1. TAROM-ul trebuie desființat, toți zburați și reangajați alții. NU DIN CEI CARE AU MAI FOST ÎN TAROM! NU FAMILII!

  2. ZIARE.COM, SITE-UL KAKATILOR CE IMPUT PRESA ROMANEASCA , EXCREMENTE IMPUTITE CE ADUC UNPREJUDICIU GRAV IN MASS MEDIA ROMANEASCA .

    ZIARE.COM , UN SITE DE EVITAT . SUNTETI AMENINTATI ,CENZURATI , INJURATI SI INSULTATI IN TOATE MANIERELE SI TOATE STILURILE DE FALSII JURNALISTI CARE SI-AU CREAT CONTURI ANONIME PENTRU A HARTUI CITITORII

    O RUSINE SI O GREATA SCARBOASA A JURNALISMULUI DIN ROMANIA COCALARII DE PE. ZIARE.COM

  3. teatru prost marca psd , vor sa-l vanda si fac pe indignatii . ei pun idioti sa strice tot si tot ei se prefac ca nu stiu ce .

  4. Grup mafiot organizat marca PSD, daca nu faceti ceva cu membrii distinsi pus de partid la furat, o sa faca Marcel guse de atata behait, ca tot n-o sa va mai aleaga nimeni, poate retarzii lui johannis

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger