AcasăPoliticaMinistrul Tătaru, primul pe lista PNL, la alegerile parlamentare

Ministrul Tătaru, primul pe lista PNL, la alegerile parlamentare

Ministrul Tătaru, primul pe lista PNL, la alegerile parlamentare

Au trecut alegerile locale, iar preocuparea politicienilor ține, de câteva zile deja, de viitorul scrutin, cel programat pentru 6 decembrie.

Mai nou, s-a aflat că numele lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și, totodată, liderul PNL Vaslui va figura primul pe lista candidaților Partidului Național Liberal din respectiva organizație, la Camera Deputaților. La Senat, lista va fi deschisă de Iulian Bâca, membru al PNL Bârlad.

Discuțiile în privința acestor liste, precum și formula lor finală au avut loc duminică, într-o şedinţă a Biroului Politic Judeţean. ”Desemnarea candidaţilor s-a făcut potrivit unui algoritm simplu care a ţinut de rezultatele obţinute de fiecare organizaţie la alegerile locale. Ne vom mobiliza şi sperăm să obţinem rezultate bune la alegerile generale”, a explicat Tătaru, citat de stiriest.ro.

Revenind la situația generată de COVID-19 la nivel național, că amintim că tot duminică ministrul Sănătății a făcut referire la faptul că medicii de familie ar urma să meargă să evalueze pacienții asimptomatici, fără comorbidități, la domiciliul acestora. Declarație care a generat o reacție sonoră în rândul medicilor de familie, urmată de o declarație a consilierului premierului, Virgil Guran, în urma căreia Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) a cerut ”demiterea urgentă” a acestuia din urmă. DETALII AICI.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger