AcasăPoliticaMinistrul Sportului s-a făcut de râs la tv. Eduard Novak NU ȘTIE...

Ministrul Sportului s-a făcut de râs la tv. Eduard Novak NU ȘTIE imnul României! – VIDEO

Ministrul Sportului, moment incredibil la TV. Cum a reacționat când a fost vorba să recite versurile imnului României/„Așa ceva te lasă fara cuvinte”- VIDEO (sursa foto: captură video B1 Tv)

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost protagonistul unui moment incredibil, la un post de televiziune, când moderatorul a început să recite din imnul României, „Deșteaptă-te, române”, în ideea ca oficialul guvernamental să continue versurile.

O să încep eu, continuați dumneavoastră! „Deșteaptă-te române, din somnul cel de moarte / în care te-adânciră barbarii de tirani”. Vă rog…”, i-a transmis Dan Bucura, în emisiunea „Selectiv”, de la postul B1 TV, ministrului Eduard Novak.

Ministrul a zâmbit, vizibil stânjenit, dar nu a recitat versurile. Jurnalistul recitat mai departe, dar oficialul guvernamental a continuat să zâmbească, spunând, când moderatorul a încheiat de spus versurile, un scurt „da”.

Ministrul Novak, precizări pe Facebook: „M-am simțit penibil ca…”

Ulterior, și ministrul Sportului a decis că s-ar impune unele precizări, motiv pentru care a ales aceeași rețea de socializare pentru a transmite un mesaj menit a fi explicativ.

„Domnule Dan Bucura,

Vă mulțumesc pentru că m-ați invitat la emisiune, însă m-am simțit penibil ca, în calitatea mea de singur campion paralimpic și mondial al României, căruia i s-a cântat și care a cântat Imnul țării în atâtea competiții, să fiu pus să recit ca un copil.

Cu siguranță, dacă aș fi recitat, nu s-ar fi rezolvat problema de fond a sportului românesc.
Mai jos, emisiunea despre strategia și realitățile acestui domeniu”, a susținut Eduard Novak.

Ce spune despre scandalul de la hochei

Ministrul a comentat, în emisiunea respectivă, scandalul iscat la Mondialul de hochei, cu intonarea așa-zisului imn al Ținutului Secuiesc.

„E un scandal care a fost foarte manipulat politic, în primul rând. (…) De ce am reacționat așa târziu? (…) Am fost curios care sunt reacțiile și care este realitatea, ce s-a întâmplat acolo. (…) Acești sportivi nici nu au cântat imnul, ci s-au așezat în fața spectatorilor, (…) au ascultat pe spectatori”, a susținut ministrul Sportului.

 

author avatar
Andrei Coman
456 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar de ce sa-l stie? El este ungue, si ungurii au drepturi in colonie. Si apoi, cati romani nu-l stiu?

    • Pisi,nu îl știu mulți români, poate, dar el e ministru,a rânjit ca prostu ,clar ca nu a vrut, nem tudom .Întrabă ministra sportului din Franța dacă știe imnul fracez .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger