AcasăPoliticaMinistrul Sănătății, vizat de o nouă moțiune. Ciolacu, reacție dură: ”Vlad Voiculescu...

Ministrul Sănătății, vizat de o nouă moțiune. Ciolacu, reacție dură: ”Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și în cap” – VIDEO

Ministrul Sănătății, vizat de o nouă moțiune. Ciolacu, reacție dură: ”Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și în cap” - VIDEO

Pe fondul reacțiilor care continuă să apară pe marginea situației de la zilele trecute și a evacuării pacienților de la Spitalul Foișor, mai nou s-a aflat că Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății, este vizat de încă un demers al parlamentarilor social-democrați.

Mai exact, de o nouă moțiune simplă pe care au de gând să o depună social-democrații, chiar la începutul acestei săptămâni. Un anunț în acest sens a venit de la liderul PSD, la finele ședinței Biroului Politic Național, în care s-a discutat despre ceea ce Marcel Ciolacu a catalogat a fi ”situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor”.

”Am decis ca astăzi (luni-n.n) să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății. (…) Ținând cont de gravitatea situației, cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca în această săptămână să fie dat votul pe această moțiune simplă”, a anunțat Marcel Ciolacu.

Social-democratul a desființat în termeni duri explicațiile oficialului guvernamental. ”Scuzele sale pur și simplu sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care au fost internați și evacuați noaptea din Spitalul Foișor erau fericiți pur și simplu ne demonstrează că domnul Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și în cap. Nu poți susține în fața românilor care au văzut acele imagini că pacienții care erau evacuați erau fericiți”, susține Ciolacu.

Liderul PSD: Barna și Cioloș ar trebui să-l retragă pe Voiculescu

Mai mult, politicianul aflat în fruntea principalei formațiuni de opoziție a adus în atenție și nemulțumirile venite chiar din rândul PNL-ului la adresa actualului ministru al Sănătății, considerând că Vlad Voiculescu ar trebui retras de conducerea USR PLUS de la șefia MS.

Am văzut zilele acestea mulți lideri PNL care au cerut demisia domnului ministru Vlad Voiculescu. Așteptăm să vedem dacă sunt ipocriți și în spațiul public cer acest lucru și când vine votul din Parlament nu vor vota moțiunea simplă împotriva aceluiași ministru la care ei făceau referire. (…) Cred că domnul Cioloș și domnul Barna ar trebui dânșii să-l retragă pe domnul Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății”, a mai punctat Ciolacu.
Vă reamintim că precedenta moțiune simplă depusă de PSD la adresa lui Voiculescu a picat la votul din Parlament, la mijlocul lunii februarie – VEZI AICI.

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger