AcasăPoliticaMinistrul Sănătății, cu ochii pe ce se întâmplă în Parlament. Vlad Voiculescu...

Ministrul Sănătății, cu ochii pe ce se întâmplă în Parlament. Vlad Voiculescu află azi soarta moțiunii care îl vizează

Ministrul Sănătății, cu ochii pe Parlament. Vlad Voiculescu află azi soarta moțiunii care îl vizează (sursa foto: facebook)

Ministrul Sănătății din Cabinetul Cîțu dă, miercuri, testul moțiunii, inițiativa celor 109 deputați din opoziție urmând să fie supusă votului în cadrul ședinței de miercuri a Camerei.

La două zile după ce moțiunea simplă depusă de PSD, denumită ”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, a fost dezbătută la Parlament, în prezenta oficialului guvernamental, urmează, așadar, ca deputații să supună votului aceasta inițiativă venită din direcția principalei formațiuni de opoziție, prima de acest fel la adresa unui membru al actualului Executiv.

E important de precizat faptul că, potrivit procedurii, și dacă o astfel de moțiune trece de votul aleșilor neamului, nu implică automat demiterea ministrului respectiv.

Prezent, luni, la Parlament, actualul ministru al Sănătății a trimis săgeți la adresa PSD-ului, partidul care a inițiat acest demers. ”Am găsit sistemul de sănătate din România mult mai rău decât l-am lăsat. V-ați bătut joc de aproape tot ce am făcut în 2016 și era un început de reformă reală. Ați făcut asta pentru că reforma reală înseamnă chiar decuplarea clienților voștri politici de la banii din sănătate. Și asta v-a speriat.

Ați măcelărit și ați blocat măsurile de depolitizare a managementului spitalelor, combaterea nepotismului și a feudalizării spitalelor în prima luna de mandat în Parlament din 2017. (…) Tot în cele 7 luni de mandat, am demarat proiectele pentru 3 spitale regionale. Am încheiat un acord cu Banca Europeană de Investiții pentru realizarea studiilor de fezabilitate, ca să nu le puteți da voi la firmele de partid. Trebuia încă din 2017 să avem gata aceste studii, iar până astăzi trebuia să avem măcar câteva etaje. Realitatea? O știți și o știe fiecare român”, a transmis Voiculescu, în ziua dezbaterii moțiunii, citat pe pagina de Facebook a USR-ului.

105 afisari

3 COMENTARII

  1. Băiatul ăsta Vlad si Voiculescu nu este bun de ministru al sănătății.
    Ce nu vă este clar? Nelu Tătaru era de 10.000 de ori mai bun. Era foarte implicat si a făcut treabă. Era tot timpul prin țară pe la spitale. Voi nu vedeți ce moale este băiatul ăsta Vlad? Ce experiență are el? Să fim serioși. Lui Nelu Tătaru îi mergea vorba ca pe bandă, dar Voiculescu abia dacă scoate câteva vorbe. Iar când este întrebat ceva stă, se gândeste, se balbait si abia apoi ies 2-3 cuvinte. Nu vedeți diferența?
    Se cere schimbare urgentă la sănătate. Si Sorina Pintea era mai bună decât băiatul Vlad. Serios!

  2. Solidaritatea cretionid-liberala se manifesta zilnic in jurul acestui mic vierme

  3. Domnule Voiculescu sa va afisati Diploma de Mincinos pe FB, aia poate exista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger