AcasăPoliticaMinistrul Muncii, întrebat de bugetul pentru Crăciun: „Soția se ocupă”/Ce a adăugat...

Ministrul Muncii, întrebat de bugetul pentru Crăciun: „Soția se ocupă”/Ce a adăugat în clipa următoare – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Printre aspectele ce s-au aflat de la ministrul social-democrat al Muncii, după ședința de miercuri a Guvernului, și-au făcut loc și câteva amănunte de ordin familial.

Mai precis, în timpul conferinței de presă ce a urmat reuniunii Executivului Ciucă, ministrul Marius Budăi a fost întrebat ce buget personal are pentru Crăciun – mai precis pentru cheltuielile pentru alimente, cadouri.

Ministrul s-a ferit să dea vreo cifră concretă. A fost momentul în care s-a aflat, însă, de la oficialul guvernamental că soția ar avea grijă de aceste aspecte de ordin familial. „Soția se ocupă. Nu este un buget, eu sunt, vă aduc aminte, salariat dintotdeauna. Am încercat eu la un moment dat să fiu om de afaceri, făcând un credit, și am dat chix, dar nu asta e problema”, a răspuns, zâmbind la un moment dat, ministrul Muncii.

„E un buget modest”, a completat Marius Budăi.

Ministrul Mediului: „De obicei cumpără soţia, nu prea fac cumpărături în piaţă”

În vară, s-a aflat de la actualul ministru al Mediului – aflat la acea vreme în Guvernul Cîțu- că soția acestuia se ocupă, în general, de cumpărături. Întrebat la acel moment la ce produse a remarcat scumpiri, când e să meargă la cumpărături – la piață sau în magazine, Tanczos Barna spunea că se ocupă de cărat plasa.

„Ce cumpăr eu de obicei… eu duc plasa. De obicei, cumpără soţia, nu prea fac cumpărături în piaţă, dar scumpirile sunt evidente. De exemplu, în domeniul în care lucrez s-a triplat preţul masei lemnoase, s-a triplat preţul cherestelei, s-a triplat sau s-a dublat preţul la fierul beton, pentru că toate investiţiile sunt mai scumpe. Şi în piaţă se vede, scumpiri la toate produsele, şi la apă minerală, şi la celelalte”, declarase Tanczos Barna, în august acest an – VEZI MAI MULTE AICI.

447 afisari

1 COMENTARIU

  1. Marirea pensiilor insemna daca se marea de la 1 dec, apoi la 1 ian trebuia sa dea procentul de inflatie ,in acest caz jigodiilenu dau nici inflatia !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger