AcasăPoliticaMinistrul Finanțelor, nemilos cu primarul Capitalei: ”A mai estimat că a doua...

Ministrul Finanțelor, nemilos cu primarul Capitalei: ”A mai estimat că a doua zi după ce e ales facem duș cu apă caldă” – VIDEO

Ministrul Finanțelor, nemilos cu primarul Capitalei: ”A mai estimat că a doua zi după ce e ales facem duș cu apă caldă” - VIDEO

Noul ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, l-a criticat fățiș pe edilul Capitalei, Nicușor Dan. Pe care l-a arătat cu degetul, dând de înțeles că nu e gospodar. „Să știți că Primăria Capitalei are bani”, a susținut oficialul guvernamental, într-o conferință de presă, de la Palatul Victoria.

În contextul adoptării rectificării bugetare, noul ministru al Finanțelor a fost întrebat ce se întâmplă cu fondurile pentru gigacalorie, în București. Așa s-a aflat că urmează să aibă loc o întrevedere cu primarul Capitalei.

„Urmează să ne vedem. Am avut o discuție informală pe tema aceasta. Pentru că trebuie să ne vedem foarte serios cu domnul Nicușor Dan. E foarte simplu să spunem alocăm bani. Să știți că Primăria Capitalei are bani.

Un primar gospodar putea să mute – prin hotărârea Consiliului General, pe baza rectificărilor bugetare interne și locale – trebuia să rezolve problemele”, a susținut pe un ton ferm noul ministru, după ședința de vineri a Guvernului, zi în care a avut loc o ședință a Consiliului General al Municipiului București, în care s-a discutat despre prețul gigacaloriei – VEZI DETALII AICI.

Câciu: Sunt bucureștean și trăiesc aceeași dramă

Economistul propus de PSD pentru șefia Ministerului Finanțelor a lăsat să se întrevadă faptul că, fiind bucureștean, nu e străin de problemele cu care se confruntă și ceilalți locuitori ai urbei păstorite de către Nicușor Dan.

„Noi avem cum să alocăm acești bani, dar va trebui să avem o discuție foarte corectă și foarte aplicată cu domnul primar general. Aici nu este între ministrul finanțelor, ministrul energiei, primarul Capitalei. Este vorba despre oameni. Sunt bucureștean și trăiesc aceeași dramă ca și dvs. Nu aveți nici dvs. nici eu nicio vină pentru faptul că cineva nu e gospodar, că nu are bani, cineva nu îl finanțează dacă trebuia să-l finanțeze etc.”, a mai subliniat Câciu.

Săgeți la adresa primarului: „A mai estimat că a doua zi după ce e ales facem duș cu apă caldă”

„Vom avea o discuție cu miniștrii de resort care sunt implicați (…) și cu domnul primar general care trebuie să înțeleagă un lucru: banii de la bugetul de stat vin, dar banii aceia trebuie folosiți nu pentru a sta în conturi (…) deficitar distribuiți, ci pentru oameni”,a subliniat ministrul Câciu.

Noul oficial guvernamental a fost întrebat pe marginea sumei ce ar putea fi acordată Primăriei Capitalei. Și în acest caz răspunsul a fost cât se poate de ferm. „Este vorba despre cât estimează dânsul. Dânsul a mai estimat că a doua zi după ce e ales facem duș cu apă caldă. (…) Trebuie să vedem ce s-a întâmplat cu banii dați până acum. Care sunt soluțiile lui. (…) E vorba despre a da niște bani din nou, iar dvs. și cu mine să nu primim acea căldură”, a susbliniat ministrul Finanțelor.

251 afisari

2 COMENTARII

  1. I a combinat de n luate cate k!!! E un impostor criminal care isi bate joc de batrani si copiii care in pandemie nu si pot asigura igiena si incalzirea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger