AcasăPoliticaMinistrul Finanțelor, după ultima „vizită” la piață: Prețuri „foarte ridicate”/Ce a cumpărat...

Ministrul Finanțelor, după ultima „vizită” la piață: Prețuri „foarte ridicate”/Ce a cumpărat cu 500 de lei

sursa foto: Facebook/Marcel Ioan Boloș

Nu sunt puțini românii care au constatat că, în ultima vreme, e tot mai scump să mergi la cumpărături, fie la piață, fie la magazine, pentru a achiziționa alimentele necesare traiului zilnic.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a fost, ca tot omul, la piață, să facă unele cumpărături. Demnitarul din Guvern a părut să fie uimit de prețuri. Care i s-au părut „foarte ridicate”.

Șeful de la Ministerul Finanțelor a dezvăluit în fața presei ce a cumpărat când a fost ultima dată la piață. A povestit ce cumpărături a făcut, pentru care a scos din buzunar suma de 500 de lei. Pe lista de cumpărături s-au aflat, din câte a spus oficialul, verdețuri, carne și produse lactate.

Prețuri „foarte ridicate”

„Mă duc în piața agro-alimentară în Cluj-Napoca. Am cumpărat verdețuri și, mă rog, tot ce îmi trebuie pentru consum gospodăresc. Ultima dată, (am dat) 500 lei. Am cumpărat și pentru mama și pentru consumul meu individual. Am cumpărat verdețuri, carne, produse lactate și..”, a spus Marcel Boloș.

Întrebat cum sunt prețurile, ministrul Finanţelor a răspuns: „foarte ridicate”.

Boloș, explicații despre inflație

Oficialul din Guvern a explicat și cum stau lucrurile în privința inflației.

„Aici discutăm de trendul pe care îl are inflația, fiindcă am intrat în proces de deflație începând cu luna februarie. Este într-adevăr inflația, mă rog, ridicată la nivelul față de ceea ce există la nivelul Uniunii Europene.

Din câte cunosc, Guvernul a adoptat măsuri de plafonare a acestor prețuri la produsele agroalimentare și din punctul acesta de vedere a avut măsuri prudente pentru ca să nu intrăm într-o spirală inflaționistă”, a mai spus ministrul Finanţelor.

author avatar
Andrei Coman
422 afisari

4 COMENTARII

  1. Buna dimineata domnule ministru,cati erau producatori caci in pietile din Iasi sunt numai samsari ce vand produse de la En-gros

  2. Domnu’ asta care zice ca tine post, tot in iad se duce.
    A furat din indemnizatiile concediilor medicale , care este, practic, o asigurare ! medicala.

  3. Ai mai „progresat”,băi ‘nea.La învestitură,băteai câmpii cu „prețuri ieftine”(sic).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger