AcasăPoliticaMinistrul finanțelor, consultări cu primarii pentru bugetul pe 2024

Ministrul finanțelor, consultări cu primarii pentru bugetul pe 2024

Ministrul finanțelor, consultări cu primarii pentru bugetul pe 2024Ministrul finanțelor, consultări cu primarii pentru bugetul pe 2024/ Sursa FOTO: facebook.com

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a avut consultări cu reprezentanți ai structurilor asociative ale administrației publice locale, primari și președinți de consilii județene, pentru pregătirea bugetului pe 2024.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat, luni (11.12.2023), că, în contextul elaborării bugetului pentru 2024, a avut consultări cu reprezentanți ai structurilor asociative ale administrației publice locale.

Boloș: „Vrem un buget extrem de consistent”

Vrem pentru 2024 un buget extrem de consistent al investițiilor orientate spre dezvoltare, adică un nou record de alocare pentru investiții publice. Reprezentanții structurilor asociative au cerut cuprinderea în legea bugetului pentru anul 2024 a sumelor necesare finalizării proiectelor care intră sub incidența programelor guvernamentale (PNI “Anghel Saligny”, PNDL I şi II, CNI, ANL şi alte programe în derulare)”, a declarat Boloș, potrivit Ministerului Finanțelor.

Boloș i-a asigurat pe primari și pe președinții consiliilor județene că lucrurile vor decurge normal și că vor fi protejate judicios atât investițiile din fonduri europene, cât și cele realizate din bugetul național.

CITEȘTE și

Ciolacu îl pune la treabă pe Boloș: „Aştept de la ministrul Finanţelor un plan de…

 

author avatar
Mihail Ioan
77 afisari

1 COMENTARIU

  1. PARINTE BOLOS E POSTUL CRACIUNULUI mergi si fa slujbe UNDE ESTI COMPETENT pentru insanatosirea poporului roman LEAPADA-TE DE MINCIUNI SI PROMISUNI vagi…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger