AcasăPoliticaMinistrul Energiei dă din nou ochii cu George Simion. Vot tensionat în...

Ministrul Energiei dă din nou ochii cu George Simion. Vot tensionat în Parlament

Virgil PopescuMinistrul Energiei dă din nou ochii cu George Simion. Vot tensionat în Parlament

Camera Deputaţilor urmează să dea, în şedinţa de miercuri, 9 februarie, votul final la moţiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu.

Dezbaterea moţiunii simple a fost programată pentru şedinţa de luni, 7 februarie, însă a fost întreruptă în urma incidentului în care liderul AUR George Simion l-a bruscat pe ministrul Energiei în timpul discursului de la tribuna Camerei.

USR a depus săptămâna trecută moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul ‘săptămâna viitoare’ Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”.

Potrivit USR, ministrul Virgil Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie.

Virgil Popescu, luat de gât de George Simion la tribuna Parlamentului

Actualul ministru al Energiei a primit şansa să reformeze sistemul energetic şi să pună umărul la consolidarea securităţii energetice a României, însă a continuat acelaşi dezastru şi aceleaşi combinaţii din ultimii 31 de ani, susțin cei 51 de semnatari ai moțiunii.

Se anunță un vot tensionat, mai ales după incidentul de luni, de la tribuna Parlamentului. Ministrul Energiei a fost agresat de George Simion în timpul ședinței destinată dezbaterii moțiunii simple împotriva acestuia. Simion îi striga că este „un hoț” în timp ce ministrul Energiei îi spunea că este „un prost”.

author avatar
Andreea Vlad
148 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger