AcasăPoliticaMinistrul demisionar Drulă, atac tranșant la Cîțu: Plec din cauza unui premier...

Ministrul demisionar Drulă, atac tranșant la Cîțu: Plec din cauza unui premier iresponsabil/Florine, s-a terminat! – VIDEO

Ministrul demisionar Drulă, atac tranșant la Cîțu: Plec din cauza unui premier iresponsabil/Florine, s-a terminat! - VIDEO

După ce seara trecută Dan Barna a anunțat retragerea miniștrilor USR PLUS din Cabinetul Cîțu, Cătălin Drulă a ieșit, în dimineața zilei de marți, în fața presei, pentru a prezenta un bilanț al activității sale la Transporturi.

Ministrul demisionar al Transporturilor și-a anunțat demisia din Guvern, dar nu oricum, ci lansând critici dure la adresa liberalului Florin Cîțu, pe care cei de la USR PLUS au anunțat în câteva rânduri deja că îl vor plecat de la Palatul Victoria.

”În această dimineaţă, mi-am depus demisia din funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii. Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi şi noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern, un premier despre care am spus odată că e un zombie politic şi care nu înţelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat! Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea!”, a fost auzit spunând Drulă.

”Șef de guvern toxic pentru România”

Nu au fost singurele săgeți îndreptate din direcția ministrului USR PLUS demisionare înspre actualul șef al Executivului.

”Am venit aici din pasiune şi mai ales cu pasiune şi am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui şef de guvern toxic pentru România. Închei acest mandat, această etapă cu fruntea sus şi cu mândria a tot ceea ce am realizat aici alături de echipa mea”, a completat Cătălin Drulă, înainte de a trece în revistă bilanțul celor opt luni de mandat în fruntea Ministerului Transporturilor.

Barna: Mergem mai departe

Orele trecute, vicepremierul demisionar din Guvernul Cîțu, Dan Barna, unul dintre președinții USR PLUS, anunța pasul oficial făcut în privința demisiilor la care făcuse referire luni seară, de la Parlament, flancat de mai mulți reprezentanți ai acestei formațiuni politice.

”În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului.

Mergem mai departe”, scrisese Barna pe pagina sa de Facebook.

199 afisari

2 COMENTARII

  1. Du-te Dica, du-te! Da pleaca ba, ca nu se supara nimeni. Ar fi chiar culmea sa-i regrete cineva pe cei din secta USRPLUS, trimisi din strainatate sa distruga Romania. <,Lucreaza'' impotriva Romaniei si a romanilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger