AcasăPoliticaMinistrul Daea spune că face „balet cu mintea”: Sunt ca panoul fotovoltaic

Ministrul Daea spune că face „balet cu mintea”: Sunt ca panoul fotovoltaic

(sursa foto: Facebook/Petre Daea)

În stilu-i declarativ deja caracteristic, ministrul Agriculturii a afirmat, într-un interviu televizat, că face „balet cu mintea tot timpul”.

Petre Daea a „dat din casă”, spunând, între altele, că știe să gătească, doar că nu ar avea timp pentru această activitate domestică. Actualul șef de la Ministerul Agriculturii și-a amintit de copilărie și a povestit de la cine din familie a și deprins tainele gătitului.

Daea: „Te învaţă nevoia”

„Ştiu să gătesc, dar nu am timp. De toate fac pentru că am învăţat de la muma. Mă lăsa acasă să nu mor de foame. Găseam şi lemne să aprind focul, scoteam şi apa din fântână să fac mămăliga, găseam şi făina să o învârtesc, găseam şi lingura de lemn să nu se prindă şi ştiam să fac. Singur te învaţă.

Te învaţă nevoia şi te învaţă dorinţa de a trăi şi a fi bine. Eu am avut şi nevoie pentru că eram copil sărac. Am avut şi dorinţa de a fi bine, am avut şi plăcerea de a face, am avut şi dragoste față de fraţi, dragoste faţă de părinţi, într-un cuvânt am făcut ceea ce trebuia şi din acest punct de vedere sunt foarte, foarte mulţumit”, a povestit Daea, într-un interviu difuzat duminică seară, la Antena3.

Comparație cu un panou fotovoltaic. Ministrul Agriculturii: „Nu stau deloc”

Oficialul a făcut referire și la activitatea sa ministerială. Totul, în contextul în care se știe că e unul dintre miniștrii care merg destul de des pe teren, prin țară. Întrebat, la un moment dat, despre faptul că a fost acuzat că a făcut balet în lanul de porumb, pe timpul verii, Petre Daea a răspuns rapid: „Tot timpul fac balet cu mintea. Să ştiţi că fac balet cu mintea tot timpul pentru că o am la mine. Nu obosesc”.

Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi. Aşa că nu stau deloc. Funcţionez tot timpul cu gândul că îmi fac datoria faţă de misiunea pe care mi-au încredinţat-o, prin decizie politică, prin decizie administrativă, prin orice. În momentul când te-ai aşezat pe scaunul răspunderii ministeriale să ştii că eşti responsabil pentru tot, iar tu eşti primul lucrător în minister şi nu altceva”, a completat Daea.

178 afisari

6 COMENTARII

  1. Un om de meserie la locul potrivit, cu multa experienta in agricultura. La multi ani cu sanatate domnule inginer!

    • Sa luati puie monta părinților!, un specialist nu puteau sa puna, cum ziceau babele ,Daca e specialist de unde sa stie agricultura?, banc comunist!!!

  2. I-au intrat fumurile in cap.
    Sa faca balet cu agrcultura, sa fie rapida in productie si supla in miscarile pentru comercializare.

  3. Sa luati puie monta psd istilor!, un specialist nu puteau sa puna, cum ziceau babele ,Daca e specialist de unde sa stie agricultura?, banc comunist!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger