AcasăPoliticaMinistrul Daea, mesaj „mobilizator”: Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci...

Ministrul Daea, mesaj „mobilizator”: Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit!

(sursa foto: Facebook/Guvernul României)

Ministrul Agriculturii a revenit cu o declarație în stilu-i deja caracteristic. De această dată, destinatarii mesajului său sunt fermierii români.

„Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit”, le-a transmis joi Petre Daea fermierilor care vor să acceseze banii de la Guvern, alocaţi pentru acest an.

„Noi nu trebuie să discutăm Planul Național Strategic, ci să-l punem în practică, cu alte cuvinte. Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit, ca să ai porumb. Că, dacă cauți coada și începi s-o bați, pierzi timpul și nu e cazul”, a spus ministrul Agriculturii, potrivit antena3.ro.

Anunțase recent primii bani de la UE, în 2023, pentru agricultori

Mesajul pe care l-a transmis ministrul Daea fermierilor vine la doar câteva zile după ce oficialul din Guvernul Ciucă mai făcuse un anunț către agricultori. De această dată cu privire la fonduri europene destinate agricultorilor.

Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori! Banca Națională a României, Direcția Operațiuni de Plată, prin adresa nr. VII/17/04.01.2023 confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană.

Iată primii bani care au intrat în bugetul țării de la Uniunea Europeană! Acordarea la timp a subvențiilor și atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii”, a transmis Daea, pe 5 ianuarie, pe pagina sa de Facebook.

Cât despre declarațiile sonore ale ministrului, cea de joi nu e singulară. La începutul acestui an, ministrul Agriculturii spunea, într-un interviu televizat, că face tot timpul balet cu mintea. „Să ştiţi că fac balet cu mintea tot timpul pentru că o am la mine. Nu obosesc”, a susținut Daea.

author avatar
Andrei Coman
401 afisari

12 COMENTARII

    • ”Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit!”
      Date-n p ul a mea!
      Eu am sticla in mana si-s pe treaba.
      Beau incontinuu.

  1. Daca ai creier de oaie du-te sa prinzi cormoranii si dupa ce-i prinzi sa le belesti belengherul in zbor…boule incaltat

    • Cel mai bun Guvern de la Ceausescu incoace . Asta nu e Doctorand ? Ar trebui ca Generalul Doctorand sa-l propuna la un Doctorat
      Diploma din oficiu

  2. Asa vrei stimabile sa fim competitivi cu alții?? S a văzut ca avem un mare fermier cu lanț închis de ferma și nu sunteți în stare sa l ajutați pt a converti un aviz in factura sa poată avea drept la subvenții cum are vecinul lui care procesează lapte din Ungaria!!poți dacă ești ministru și nu bla,bla.

  3. Bai Daea, de ce nu il chemi pe pitikul porno de la sluj-napoca sa iti are tot terenul viran de la vila ta de neam prost ? Ha ha ha 🙂 Sa vezi ce te lasa ala fara obiectul muncii, o sa ramai numai cu datul din gura 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger