AcasăPoliticaMinistrul Cîțu, tot cu PSD pe limbă: ”Trebuie să dispară”. Ce le...

Ministrul Cîțu, tot cu PSD pe limbă: ”Trebuie să dispară”. Ce le garantează românilor

Ministrul Cîțu, tot cu PSD pe limbă: ”Trebuie să dispară” (foto: gov.ro)

La câteva zile după ce a făcut parte dintr-o delegație liberală care s-a oprit la poarta sediului PSD, pentru a lăsa liderului Ciolacu o scrisoare deschisă în care i se cerea retragerea de pe listele pentru parlamentare a persoanelor cu probleme penale, Florin Cîțu, ministrul liberal al Finanțelor săgetează din nou PSD-ul, tot cu gândul la apropiatele alegeri din 6 decembrie.

”PSD trebuie să dispară. După 6 decembrie avem nevoie de o Românie #FARApsd

Noul Parlament are datoria față de români  de a ancheta TOATE derapajele dictaturii PSD-iste. Vă garantez că așa vom face”, susține Cîțu, într-un mesaj pe care l-a postat miercuri dimineață pe pagina personală de Facebook.

Cât să fie și mai convingător, liberalul listează ceea ce consideră că ”înseamnă PSD pentru români”. Și anume:

”PSD înseamnă TAXE mari și multe

-500 modificări ale codului fiscal

-introducere supraaciza combustibil

-TVA defalcat

-supraimpozatarea contractelor part-time

-naționalizarea pilonui II de pensii

-taxă pe stâlp

-oug 114 -supraimpozitarea tuturor sectoarelor din economie si naționalizarea de facto a Pilonului II

-introducerea IRCC în contractele de credit a făcut că românii să plătească dobânzi mai mari în 2019 și 2020 (românii cu credite trebuie să dea în judecată PSD pentru a recupera diferența)”.

”PSD înseamnă inflație galopantă”

Liberalul Cîțu nu s-a oprit, însă, aici. A continuat prin a aduce în discuție rata inflației, dar și dobânzi crescute:

”PSD înseamnă inflație galopanta

-rata inflației a crescut de la 0% la 5.4%.

-Cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand.

-Cea mai mare rată a inflației în România din 2011 și până acum

PSD înseamnă dobânzi mari

-ROBOR a crescut de la 0.7% la 3.9%.

-Singura țară din UE în care au crescut dobânzile în perioada 2017-2019.”

Cîțu: PSD înseamnă dictatură

Ministrul Finanțelor invocă o situație datând de acum trei ani, menționând numele fostului lider PSD, Liviu Dragnea, și al fostului premier Grindeanu, acesta din urmă fiind, la momentul de față, numărul 2 în cadrul Partidului Social Democrat.

”PSD înseamnă corupție și date oficiale falsificate:

-Guvernul PSD acuzat de CE pentru falsificarea datelor execuției bugetare a anului 2018

-singura țară din UE în care deficitul bugetar a cresscut desi era o perioadă de creștere economică. Până și Grecia avut surplus bugetar în acea perioadă.

PSD înseamnă dictatură

-În 2017 Dragnea și Grindeanu au dat ordin ASF să amendeze și să suspende directorul unei companii private de pe piața de asigurări pentru că a atras atenția public asupra pericolului naționalizării Pilonului II

-ASF a uitat ca nu este o institutie politica si a executat ordinele lui Dragnea si Grindeanu.

-Acum câteva zile instanța a dat dreptate definitiv persoanei respective în procesul cu ASF. ASF a pierdut. Dar Dragnea/Grindeanu și cei din ASF responsabili pentru această mizerie trebuie să plătească. #RomaniaFARApsd”, a conchis Cîțu.

197 afisari

4 COMENTARII

  1. 1.Taxe mari si multe – ELIMINATE de PSD-Dragnea
    2.Introducere supraaciza combustibil – masura foarte buna pentru ca pretul nu scade dar scad supraprofiturile austriecilor care au monopol in Romania
    3.TVA defalcat – masura foaqrte buna a PSd- Dragnea alternativa fiind acelasi TVA MARE pentru toate produsele inclusiv papica
    4.Supraimpozatarea contractelor part-time – DE ACORD cu asta, singura cu care sunt de acord de altfel, CAS si CASS-ul sunt motivul nr.1 pentrru care nu mai lucrez in Romania de fapt pentru angajatori romani, desi fizic sunt aici lucrez online ptr entitati externe cu contract extern fiind pontat in tara de origine a angajatorului
    5.naționalizarea pilonui II de pensii -FALS – PSD-Dragnea a oferit posibilitatea de a opta P1 sau P2 eu fiind unul din cei 540 de participanti la P2 care au optat sa se transfere la P1 din nefericire nu s-a transferat si contributia platita pana atunci.
    6.Taxa pe stalp – era platita numai de PJ cu constructii speciale ptr care nu datorau impozit pe proprietate deci era un mod de a obliga firmele majoritar straine sa plateasca si ele impzoit pe cladiri ca toata lumea si a fost eliminata la 01.01.2017, cine era la conducere atunci? PSD – Dragnea.
    7.introducerea IRCC în contractele de credit a făcut că românii să plătească dobânzi mai MICI în 2019 și 2020 nu mai amri asa cum sustine jegul asta de corporatist tembel.

    Iohanis este cel care se comporta dictatorial nu PSD-Dragnea, ca pe harciogul asta inept si mincinos de Ciolacu nu dau doi bani!

  2. Ba catule câte falimente ai produs tu în ec privata nici războiul dacă venea nu era asa și doar capacității tale de a duce după fantastice tale masuri de râpă tot!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger