AcasăPoliticaMinistrul Boloș, înainte de rocada premierilor: Orice scenariu este posibil şi poate...

Ministrul Boloș, înainte de rocada premierilor: Orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere

sursa foto: Facebook/Marcel Ioan Boloș

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a vorbit, luni seară, despre schimbările așteptate la nivelul coaliției de guvernare, la rotativa din luna mai, când ar urma să se producă rocada premierilor.

Marcel Boloș a declarat, la TVR Info, că anul 2024 nu va fi ușor. Și de aceea consideră că e nevoie de „multă chibzuinţă” din partea membrilor coaliției, când se vor decide fie să păstreze protocolul fie să îl modifice.

Boloș: Nu este un an uşor anul 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă

„Aici, fiecare partener din coaliţie îşi fixează obiectivele, având în vedere că anul 2024 este un an important pentru fiecare dintre partidele din coaliţie şi în funcţie de aceasta se va decide fiecare partid cum îşi realizează cel mai bine obiectivele.

Nu este un an uşor anul 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă din partea oricărui din membrii coaliţiei, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să modifice protocolul. Eu cred că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. E posibil acest lucru”, a declarat Boloş, citat de stiripesurse.ro.

Totodată, când a fost întrebat dacă, din cauza tensiunilor din ultima vreme, se va rupe coaliția, Marcel Boloș a dat un răspuns categoric. „Nici vorbă, este coaliţia care cred că are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor”, a spus ministrul.

Precizări despre livrarea cardurilor de energie

Pe de altă parte, Boloș a făcut un anunț, luni seară, de această dată pe Facebook, despre livrarea cardurilor de energie de care vor beneficia câteva milioane de români.
„4 milioane de români vor beneficia de sprijin pentru plata facturilor la energie, în cea mai importantă inițiativă pe care Guvernul României a avut-o până acum pentru a veni în ajutorul persoanelor vulnerabile.

Pentru a ne asigura că oferim posibilitatea ca orice factură care se emite de furnizorul de energie să fie plătită, am decis să realizăm acest mecanism prin Compania Naţională Poşta Română

Nu am fi reușit să implementăm această măsură fără o strânsă și profesionistă colaborare”, a transmis Marcel Boloș.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a mai transmis că zilele trecute a existat o discuție cu managementul Poștei, în vederea asigurării faptului că instruirea personalului se face corect. „Mai mult, am cerut sugestii din țară, din partea celor care cunosc cu adevărat realitatea din teren și pot să anticipeze ce probleme pot să apară în proces.
În continuare, începând cu 1 februarie 2023 beneficiarii eligibili vor primi cardul, iar de la 20 februarie se vor putea efectua plăți”, a mai transmis Boloș, pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger