AcasăPoliticaMinistrul Florin Barbu îi „mitraliază” pe liberali: „S-au pitit” la protestele fermierilor,...

Ministrul Florin Barbu îi „mitraliază” pe liberali: „S-au pitit” la protestele fermierilor, dar…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Florin Barbu

Săgeți din direcția ministrului Agriculturii, social-democratul Florin Barbu, în direcția liberalilor, reprezentanții partidului care formează alături de PSD actuala coaliție de guvernare.

Reproșuri din PSD la adresa reprezentanților PNL. Ministrul Agriculturii din Guvernul Ciolacu a spus, duminică seară, la un post TV, că liberalii au cam stat „pitiți” cât timp au avut loc protestele fermierilor şi ale transportatorilor și nu au solicitat nicio ședință a coaliției.

După ce aceste proteste s-au încheiat, situația s-a schimbat considerabil, în sensul că, susține Florin Barbu, cei de la PNL „înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie”.

Barbu, despre liberali: „Înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie”

Eu nu fac parte din coaliţie, dar văd că după ce s-au terminat protestele fermierilor şi transportatorilor, Partidul Naţional Liberal practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie. În momentul în care au fost acele proteste, eu nu am văzut din partea Partidului Naţional Liberal că a solicitat o coaliţie, practic cred că s-au pitit un pic de acele proteste.

După ce au fost finalizate şi măsurile au fost luate – foarte bune, atât către fermieri cât şi către protestatari – au început să sune pentru coaliţie. Pe noi, Partidul Social Democrat, ne interesează, practic, guvernarea. Spun acest lucru pentru că fermierii, şi oamenii, în general, aşteaptă soluţii de la guvernanţi”, a declarat ministrul Florin Barbu, duminică seară, 18 februarie, la Digi24.

Ministrul Agriculturii a subliniat că prioritatea PSD, în acest moment, o reprezintă „partea de guvernare”. El a precizat că o coaliţie cu PNL, după alegerile din acest an, se va realiza „în funcţie de scorul electoral şi dacă avem majoritatea necesară să guvernăm, în continuare, împreună”.

author avatar
Andrei Coman
167 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Ministrul Florin Barbu îi „mitraliază” pe liberali:”
    Cum bah sa-i mitraliezi pe liberali ? Pai nu v-ati unit voi cu ei impotriva naturii ? Cum sa-ti mitraliezi fratele de ciordeala ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger