AcasăPoliticaMinistru din Guvernul Ciolacu: „Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor...

Ministru din Guvernul Ciolacu: „Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan” – VIDEO

sursa foto: gov.ro

În așteptarea deciziilor ce se vor lua la nivelul Coaliției în privința numelor de candidați ce vor fi propuși pentru cursa pentru Primăria Capitalei și pentru primăriile de sector din București, urmând să se anunțe, într-un final, dacă în „lupta” pentru Primăria Generală cele două partide – PSD și PNL – vor merge cu un candidat comun sau pe variante separate, un ministru din Guvernul Ciolacu a făcut declarații de ultimă oră.

La finalul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare vom avea numele candidaților la fiecare sector și la Primăria Capitalei. Cel puțin asta reiese din spusele lui Adrian Câciu, ministrul investițiilor și proiectelor europene. Declarații făcute vineri, la o zi după ședința Coaliției PSD-PNL.

CITIȚI ȘI:

PSD şi PNL au decis strategia pentru Primăria Capitalei. Cum a reacţionat Gabriela Firea

„Își fac iluzii”

Până atunci, însă, Câciu spune că „bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan”. Și, drept urmare, e de părere că aceia care-l susțin pe actualul edil își fac iluzii că primarul în funcție ar mai putea câștiga un nou mandat. Și a venit cu câteva explicații pentru opinia exprimată.

„Știu că este foarte așteptat care este candidatul la Primăria Capitalei, care este candidatul la sectoare, pe fiecare sector. Pe de altă parte, observăm și că cei care susțin actualul primar în funcție își fac iluzii. Eu vă spun că n-au de ce să își facă iluzii. Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan. Dacă ar fi sinceri, le fac o provocare.

Cum au câștigat alegerile din 2020? Dacă n-aveau Primăria Sector 3, care nu a votat cu candidatul PSD, nu avea nicio șansă Nicușor Dan. În acest moment, când discutăm, candidatul de la Primăria Sector 3 va merge în această alianță PSD-PNL și atunci cred că domnul Nicușor Dan n-are absolut nicio șansă”, a declarat Adrian Câciu, vineri, 15 martie, la un post TV.

Câciu: „Ar fi o lipsă de respect față de bucureșteni”

În tot acest context, ministrul a mai spus că nu va vota la alegeri în Capitală, ci la Craiova. Dar chiar și așa, a subliniat că „trebuie găsită cea mai bună soluție pentru bucureșteni”.

„Eu vă spun foarte degajat, pentru că nu votez în București, votez la Craiova, dar totuși cu siguranță la finalul săptămânii sau săptămâna viitoare vom avea numele la fiecare sector și pe Primăria Capitalei.

În primul rând, ar fi o lipsă de respect față de bucureșteni să ai un candidat stabilit din căciulă la o masă verde, fără să ai o măsurătoare dacă bucureștenii cunosc candidatul, îl apreciază, pentru că îl vei lansa într-o luptă și trebuie să te duci cu un câștigător în luptă”, a mai precizat ministrul social-democrat.

author avatar
Andrei Coman
96 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se hazardeaza. Bucurestenii sunt extrem de ciudati la vot……Nicusor Dan, Clotilde ! Ma rog, sa-i stapaneasca sanatosi fara ca ulterior sa se lamenteze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger