AcasăPoliticaMinistere cât să ajungă BANI la toată lumea! Coaliţia a mai inventat...

Ministere cât să ajungă BANI la toată lumea! Coaliţia a mai inventat 2 portofolii, numai ca alianţa să se nască

kelemen-hunorMinistere cât să ajungă BANI la toată lumea! Coaliţia a mai inventat 2 portofolii, numai ca alianţa să se nască

Negocierile dintre PSD-PNL-UDMR de la acest final de săptămână a mai „născut” două ministere: unul al turismului şi antreprenoriatului şi un minister al familiei şi al tineretului. Aşa a anunţat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Cu alte cuvinte, liderii politici au născocit tot felul de variante, numai ca în viitorul Guvern să ajungă bani la toată lumea.

Partidele au ajuns la un acord politic

Kelemen Hunor a afirmat duminică, la finalul negocierilor pentru formarea unei coaliţii de guvernare, că s-a decis înfiinţarea a două noi ministere unul al turismului şi antreprenoriatului şi un minister al familiei şi al tineretului.

Acesta a menţionat că nu au fost stabilite încă denumirile celor două ministere, precizând că UDMR susţine înfiinţarea acestora. „Guvern minoritar nu vom avea”, a adăugat Kelemen.

Au finalizat structura Guvernului

Marcel Ciolacu a anunțat că partidele de coaliție au reușit să finalizeze toată structura politică a viitorului Guvern.

În acest moment, am finalizat toată structura politică a Guvernului”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că încă nu s-au pus de acord în privința cărui partid va da prima dată premierul, cu toate că Nicolae Ciucă a dat de înțeles faptul că, în această rotativă, PNL va fi cel care va da primul premierul.

Nici PSD nu supune ca domnul Ciucă. Vedem, prezentăm cele două variante partidelor. Dânsul în PNL, noi în PSD și vedem. Dacă nu iese varianta în PSD înseamnă că atunci nu avem o variantă convenită.

Eu nu știu ce a spus domnul Ciucă, eu vă spun ce face PSD. PSD va merge cu cele două variante și vom vedea luni cu ce variantă și cu ce vot ies de la colegii mei”, a mai spus Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
267 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai nu ziceti toti ba,ca nu avrti bani si va imprumutati sa platiti salarii?? ?Si un gaga intelege ca sunteti niste bufoni si tradatorii cetatenilor.

    • Balamale nenorocite. Nu știu nici să vorbească corect, dar vor să fie în guvern. Mai bine făceau un minister de pupători de cursuri.

  2. Deci e clar, daca mai era nevoie; buna guwernare nu este pentru colonie, ci pentru ei. Altfel ar mai fi redus din ministere, nu ar mai fi inventat altele. Pentru noile ministere sunt ani, pentru alte nevoi, nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger