AcasăPoliticaMii de oameni participă la un marş organizat de AUR, la Alba...

Mii de oameni participă la un marş organizat de AUR, la Alba Iulia. George Simion, în fruntea mulțimii – LIVE VIDEO

Mii de oameni participă vineri dimineață, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la un marș la Alba Iulia.

În fruntea mulțimii se află George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Dar la manifestare sunt prezenți și alți politicieni din rândul formațiunii politice conduse de Simion.

E vorba despre un marş al Unirii organizat de AUR, la Alba Iulia, iar oamenii scandează “Trăiască, trăiască şi-n florească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească” şi “Basarabia e România”, potrivit news.ro.

O mare de oameni, pe străzile din Alba Iulia

Oamenii au pornit de la gara Alba Iulia, în frunte cu liderul AUR, George Simion, şi urmează să ajungă la Catedrala Încoronării.


Steaguri tricolore și scandări

O parte dintre participanții la marș au venit cu Trenul Unirii, care a fost întâmpinat în mai multe gări de oameni cu drapelul tricolor.

Oamenii au un banner pe care scrie “Moldoveni, ardeleni, munteni, toţi suntem români”, iar mulţi participanţi au steaguri tricolore. Ei scandează “Trăiască, trăiască şi-n florească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească” şi “Basarabia e România”, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, cei prezenţi la marşul AUR au început să cânte “Treceţi, batalioane române, Carpaţii”.

La manifestarea de la Alba Iulia se află, între alții, și Claudiu Târziu, Ramona Ioana Bruynseels, Mugur Mihăescu, Ilan Laufer şi Daniel Florea.

Manifestarea este transmisă live pe pagina de Facebook a partidului AUR.

AUR şi-a propus să reunească la Alba Iulia, de Ziua Naţională, 10.000 de membri şi simpatizanţi.

author avatar
Andrei Coman
513 afisari

7 COMENTARII

  1. Descremenatul ăsta doar de propagandă e bun. Nu zic nu, a mișcat ceva în pandemie, dar de atunci nimic. A votat, împreună cu aghiotanții, tot ceea ce au votat și pizideii.

    • Barosane-faraoane, a fi anti-occidental nu înseamnă a fi pro-rus, da? Pricepi sau trebuie să ți se deseneze?

    • Hanonime, ăștia votează cot la cot cu U.S.L.-ul. De unde ai tu vise umede cum că ar fi mai buni? Au făcut ceva în perioada plandemiei și atât. ATÂT!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri