AcasăPoliticaMihai Tudose şi-a luat "Adio!" de la spaţiul Schengen: "Nici nu vom...

Mihai Tudose şi-a luat „Adio!” de la spaţiul Schengen: „Nici nu vom fi pe ordinea de zi”

Mihai Tudose declanșează ”războiul banilor”!

Mihai Tudose este de părere că, din punctul său de vedere, nu se mai poate face nimic în ceea ce privește aderarea României la spațiul Schengen.

Fostul premier nu ştie ”ce naiba mai negociem, că toată lumea a recunoscut că am îndeplinit toate criteriile tehnice”.

Crede că România va lipsi de pe ordinea de zi

El a precizat că mâine (miercuri, nr) se va face ordinea de zi pentru reuniunea JAI şi a arătat că nu crede că România se va afla pe ordinea de zi pentru aderarea la Schengen.

O să spun exact ce gândesc şi ce am aflat pe aici. Eu nu cred că se mai poate face nimic şi nu ştiu ce naiba mai negociem, că toată lumea a recunoscut că am îndeplinit toate criteriile tehnice care trebuiau îndeplinite. Eu nu cred că vom fi nici pe ordinea de zi, ţineţi minte ce vă spun”, a spus Mihai Tudose.

O lăsăm pe data viitoare?

Europarlamentarul PSD susține că România va avea mai mult succes „data viitoare, pe președinția spaniolă”, deoarece prim-ministrul spaniol este social-democrat. Acesta a precizat că Austria este guvernată de un partid de dreapta.

„Eu sper că data viitoare, că va fi şi o dată viitoare. Acum, o să ziceţi că fac politică dar principalii vectori, astăzi, când stăm de vorbă, în România sunt preşedintele, premierul, ministrul de Interne, ministrul de Externe.

Toţi din familia PNL, din familia de dreapta. Comisia este condusă de dreapta, Parlamentul este condus de dreapta, e familia lor politică. Aşteptăm, poate data viitoare, pe preşedinţia spaniolă, prim-ministrul spaniol fiind social-democrat, să avem mai mult succes”, a spus Tudose la Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
937 afisari

12 COMENTARII

  1. bai cartoforule locul tau e la barbut si poker nu la guvernare. Nu se poate face nimic auzi la el. Nationalizat OMVul si gazul dat la austrieci, scosi afara barbierii austrieci ai lui ciolhanis de paduri din Sebes, afara cu Banca de agricultori reiffheisen,trimise molurile bozgoresti sa vanda petrolul lor din Ungaria in Ungaria,embargou la tot ce vine din Olanda si alte tari pretene ei, tari care nu ne vor. Ati vandut tot ce-am construit noi pe vremea lui ceasca, pe spaga si alte hotii la tari si popoare care-si bat joc de cetatenii acestei tari, de acest popor imbecil care voteaza de 30 de ani hoti si lichele si accepta orice..

  2. omu, are dreptate
    cine a purtat negocierile pt aderare ia sa vad aici niste nume …
    Ceva demisii or fi?

  3. two dose vb de parca nici usturoi , nici gura .. din cauza psd in special , a porcului de nastase si ponta , care la 10 ani putea sa renegocieze contract cu omv , dar nu a facut nimic s-a dus la vienna in plimbari , si la cat de prost e , cred , ca nu s-a ales cu nimic , doar ceva bacsis ca la fraieri . s-a dus bou si a venit vita .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger