AcasăPoliticaMihai Tudose pune tunurile pe Florin Cîțu: „Nu cumva domnul Cîțu minte?”

Mihai Tudose pune tunurile pe Florin Cîțu: „Nu cumva domnul Cîțu minte?”

Mihai TudoseMihai Tudose pune tunurile pe Florin Cîțu: „Nu cumva domnul Cîțu minte?”

Mihai Tudose îl pune din nou la zid pe Florin Cîțu, după ce acesta din urmă a făcut declarații despre transferul în străinătate a celor doi răniți în explozia de la Rafinăria Petromidia Năvodari.

Fostul premier susține că șeful Guvernului minte și că duminică a venit comunicat de la compania care deține Rafinăria Petromidia de la Năvodari care anunța că cei doi vor fi transferați pe cheltuiala companiei.

„Doamna ministru al Sănătăţii spunea că sunt priorități și că ea nu bagă pe nimeni în față, acum dacă a sunat-o premierul bagă. Plus că azi (duminică, 4 iulie, n.r.) a venit comunicat de la Petromidia care anunța că cei doi vor fi transferați pe cheltuiala companiei, deci nu cumva domnul Cîțu minte? Eu nu știu de ce boală suferă domnul Cîțu, dar sper să se facă bine, pentru că în halul în care conduce țara, cred că ne ducem cu toții unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin.”, a transmis acesta la România TV.

Tudose, critici din cauza PNRR

Mihai Tudose a criticat şi bâlbâielile guvernului Cîţu în redactarea PNRR, care nu a fost nici până acum aprobat de Comisia Europeană, iar după ce organismele europene vor intra în vacanţă, dosarul României va intra din nou în analiză abia din toamnă.

„Când avem așa prim ministru, nu este niciun efort, ne iese natural. Mă uit la știri și am impresia că suntem într-o piesă de Kafka. Nici nu știu cu ce să încep. Nici nu mă interesează că 12 țări au luat deja banii, ci că noi puteam deja să avem banii în cont și să repornim motoarele economiei, dar nu-i avem. (…)

Dar premierul Cîțu este în campanie electorală și bate țara în lung și-n lat. La Vaslui au vrut primarii PSD să vorbească cu Cîțu, dar le-a spus că pentru probleme guvernamentale să vină la guvern, deci el nu era prim ministru acolo, era candidat la preşedinția PNL și atât.”, a declarat fostul premier al României.

„Cu ciornele lor ne-am făcut de râs cu acest PNRR, care oricum nu este scris în România.”, a mai spus Mihai Tudose.

author avatar
Andreea Vlad
339 afisari

2 COMENTARII

  1. Gunoiul securist beți de 2doze nu e ăla care a lăsat un P.M., AL JAPONIEI, să aștepte la aeroport oficialitățile rrrrumâne?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger