Cauta

Mihai Tudose, mesaj ironic pentru Guvernul Orban: „Nu uitați să purtați mască… începe să pută…”

Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose critică Guvernul liberal pentru felul în care gestionează criza provocată de infectările cu noul coronavirus.

Acesta arată, într-o postare pe Facebook, că „De la o zi la alta, situația infectărilor cu coronavirus devine tot mai gravă, iar Guvernul ne spune deja că nu mai sunt locuri la terapie intensivă și că ventilatoarele pulmonare sunt insuficiente. Perspectiva devine brusc sinistră.” „Dar cine a împiedicat Guvernul, de jumătate de an, să achiziționeze suficiente ventilatoare?”, se întreabă Tudose.

„Nu-mi spuneți că opoziția e de vină, că nu cred că au și putut să spele cuiva creierul. Chiar dacă Guvernul PNL bagă bani grei în propagandă, chipurile anti-pandemie: 50 de milioane de euro sunt date presei în numele campaniei de informare a populației! Asta nu e nicicum mită electorală, nuuuu, e despre rețete de colivă cu efect anti-virus. Că pandemia a scăpat de sub control, de eficientă ce e campania…”, continuă europarlamentarul PSD.

Mihai Tudose îi reamintește Guvernului conduse de Ludovic Orban că „Ieri s-au împlinit 6 luni de la primul caz de Covid-19 confirmat în Europa, în Franța. Acum 5 luni, Italia raporta primii morți. Acum 4 luni, UE a creat cadrul de acordare flexibilă de ajutoare de stat, în special pentru producția de echipamente medicale. Acum 3 luni, era mare tam-tam că România va găzdui rezerva strategică de materiale medicale a UE.”

Tudose trage de urechi Executivul

„Vasăzică producție ioc, relansarea economiei a murit la reanimare, achiziții suspecte, vid ori bâlbe legislative în serie… Și evident marea realizare cotidiană: și azi am reușit să mai împrumutăm câteva miliarde. E dobânda mare de tot, dar e un mare succes… și mai luăm și mâine! Morala? Cetățenii și opoziția sunt de vină”, a mai scris el.

Fostul premier susţine că liberalii încă sunt preocupaţi de tema alegerilor, deşi situaţia în ţară este dezastruoasă. „România se sufocă, numai Guvernul respiră uşurat că nu se mai pot ţine alegeri. Că asta i-a fost PNL-ului grija anul ăsta: ba anticipate, ba alegeri la termen….ba să vedem dacă nu cumva ne e mai bine nouă PNL-ului să facem alegerile mai încolo, când poate ne mai revenim…Cât despre ţară, Dumnezeu cu mila, căci ceea ce avem acum e o maşină cu vreo 3 volane, 6 claxoane, 5 roţi, fără motor şi împinsă la deal cu o funie…. P.S. Nu uitaţi să purtaţi mască… începe să pută….”, mai afirmă Mihai Tudose.

Apoi încheie ironic: „Nu uitați să purtați mască… începe să pută….”, adăugând și o fotografie cu două măști – una care râde, alta care plânge.

Ultimele stiri

  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Exit mobile version