AcasăPoliticaMihai Tudose îl calcă în picioare pe Victor Ponta. „Cât tupeu îți...

Mihai Tudose îl calcă în picioare pe Victor Ponta. „Cât tupeu îți trebuie?!?”

Mihai Tudose sau inamicul reabilitat

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea Alianţei București 2020 în perspectiva alegerilor locale, care vor avea loc pe data de 27 septembrie 2020.

Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.

„Suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (…) Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung” a afirmat Victor Ponta.

„Îmi pare tare rău de Robert”

Destre această alianță, europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier, a comentat ironic cu replici tăioase, această mișcare politică.

„Tupeu sau frică? Sau ambele….

Citat din Ponta, azi, cu ocazia ,,alianței” cu Robert Negoiță și partidul său: Mă bucur că toți cei sceptici, toți cei neîncrezători, toți cei care credeau în “scenarii” și jocuri de culise – au înțeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD și PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!
Încheiat citatul…”, a spus Mihai Tudose.

„Deci cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!?
Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor….”, a scris Mihai Tudose pe Facebook

author avatar
Eli Dan Davidescu
395 afisari

7 COMENTARII

    • Tupeu din partea mea , ma fac ca ploua si nu spun ca dau cu mociu la subsolul cladirii din str.Manoilov , nr. 42 Tiraspol , superiorii au inceput sa se planga ca au inceput sa le dispara ceasurile alea frumoase de la mana , la iarna ii las si fara paltoane …

    • Un banc din 1989..La coadă la carne zice unu: Bă da rău am mai ajuns..Altu zice :tovarășe dta vii cu mine! Ălalt -ba tu vii cu mine ! Un al treilea se apropie și zice: Mai răsfirați băieți mai răsfirați ! Ce înghesuiala de securiști in partide și mai ales la PSDu, Ponta,Tudose..De USR nu mai zic ca ăla geme de odrasle de securiști și turnatori,și toate națțiile Terrei ce vor sa fie politrucieni in România!

  1. robert neacoiță,bagat la Teleorman de Dragnia cel rău deputat de Teleorman in Parlamentu Românie zice: ,,Sa nu ne mai faca Teleormanu bugetul primăriei București!!!?”cu referire directă la Dragnia!. Fac Partidu București..Adică Dragnia l-a facut deputat de Teleorman,iar apoi n-a mai fost bun la aspirațiile înalte ale lu neghiniță roberto, care și -a luat Bacalaureatul la vîrsta de 38 de anișori,apoi pe repede înainte și o facultate de prestij,care între timp nu mai igzistă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger