AcasăPoliticaMihai Tudose e categoric! Explică de ce NU vrea în guvern -...

Mihai Tudose e categoric! Explică de ce NU vrea în guvern – VIDEO

Mihai Tudose e categoric! Explică de ce NU vrea în guvern - VIDEO

Pe măsură ce, după ce liberalii au votat, în Biroul Executiv de joi, ca propunerea PNL de premier să fie Nicolae Ciucă, iar după această decizie au avut o întredere cu mai-marii PSD-ului, fostul prim-ministru Mihai Tudose spune răspicat că nu e tentat să facă parte dintr-un viitor Executiv.

„Nu intru în guvern, nu doresc să fac parte din acest guvern, le mulțumesc colegiilor care mă tot amintesc, dar nu intru în acest guvern, nu intru acum în guvern”, a declarat fostul premier PSD, joi seară, la România TV.

„Uite că nu vrem să ajungem toți la putere”

Întrebat de ce anume nu dorește să facă un astfel de pas, dat fiind faptul că are experiență, europarlamentarul a dat o explicație scurtă, dar edificatoare.

„Uite, de exemplu, ca să înlătur suspiciunile alea noi ne batem pentru putere, noi vrem să ajungem toți la putere, uite că nu vrem să ajungem toți la putere, să fim miniștri. (…) Am mai spus-o și o repet avem la PSD oameni pentru trei guverne bune, așa, la prima citire”, a susținut Mihai Tudose.

Ciolacu: Am ajuns la un program agreat ca joi România să aibă un guvern învestit

După discuțiile cu liberalii, președintele PSD a făcut un anunț important cu privire la momentul la care s-ar putea ca viitorul Executiv – din care ar urma să facă parte miniștri de la PSD, PNL și UDMR – să fie învestit.

„Sunt două propuneri de prim ministru, una a PNL şi una a PSD. (…) Am încercat să creionăm cele două propuneri şi structurile Guvernului, ţinând cont de cine va avea prin rotaţie primul prim-ministru. Nu am ajuns la o discuţie să hotărâm cine are primul-ministru. (…) Am ajuns la un program agreat ca joi România să aibă un guvern învestit”, a precizat Ciolacu, joi seară.

380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger