AcasăPoliticaMihai Tudose, după ce PSD aproape că a desfiinţat şi a interzis...

Mihai Tudose, după ce PSD aproape că a desfiinţat şi a interzis cash-ul, în România: „Nu mă obliga să-mi iau o pâine cu card”

bani

Mihai Tudose a spus, despre limitarea plăților cash, că el vrea să fie propriul lui arbitru, după ce chiar partidul lui, PSD, aproape că a desfiinţat şi a interzis cash-ul, în România.

Europarlamentarul PSD a fost întrebat cum se poziționează în discuţia despre limitarea cash-ului, în contextul în care atunci când era premier afirmase că nu are card.

Tudose încă vrea să achite în numerar

„Lăsaţi-mă să fiu propriul meu arbitru, nu mă obliga să îmi iau o pâine cu card”, a declarat Mihai Tudose, care a continuat:

„Eu muncesc pentru 100 de lei, celebra sută a domnului Ciolacu. Domnule, lasă-mă să fie toată suta aia a mea, nu mă obliga ca din suta aia, de fiecare dată când îmi iau o pâine, să dau pe la bancă, pentru că nu este gratuit, banca îmi ia un comision”.

Ce părere are despre plafoanele la cash

Întrebat dacă este de acord cu limita de 5.000 de lei pentru tranzacţiile cash, Tudose a răspuns:

Sunt de acord că nu poţi să te duci să cumperi o maşină, o casă, cu cash. Pe de altă parte, vreau să pot să mă duc să îmi cumpăr o bucată de teren la ţară.

Ghice, ce? Vânzătorul nu are cont? Ce facem? Îl oblig pe ăla să îşi facă cont? Nu poţi să interzici cash-ul total. Care este pragul, că e 2.000, că e 5.000, este altă discuţie”, a explicat Tudose.

author avatar
Andrei Ștefan
719 afisari

9 COMENTARII

  1. Dupa ce faci tranzactia si, la un moment dat, vrei sa scoti bani…eheee …dupa ce banca se foloseste de banii tai, scoti mai putini decat ai primit din vanzare.Ei zic comision.Dar comisionul nostru, ca se folosesc de banii nostri???
    In concluzie, legea favorizeaza bancile si saraceste cetateanul.
    Cu dovezi.

  2. „după ce PSD aproape că a desfiinţat şi a interzis cash-ul, în România: „Nu mă obliga să-mi iau o pâine cu card”
    Nici nu stie PSD-ul ce nucleara a declansat in mediul rural. Toata lumea de la tara vorbeste despre cum vor politicienii sa-i faca sclavi prin interzicerea cashului. Nici nu vor sa auda pensionarii de la tara de pensie pe card, au si dreptate ca la magazin nu este POS iar cel mai apropiat bancomat e la 25 de km. Bani cheltuiti pe transport, nu stii daca gasesti bani in bancomat, etc. La alegeri PSD-u s-a asigurat de o scadere semnificativa a voturilor pe motivul limitarii si eliminarii cashului.Sper sa cada in cap de tot la alegeri, eventual sa si dispara acest partid plin de hoti. P.S. Daca vrei sa cumperi branza de la un cioban de la o stana, cum faci, ii dai cardul?

  3. „Sunt de acord că nu poţi să te duci să cumperi o maşină, o casă, cu cash. Pe de altă parte, vreau să pot să mă duc să îmi cumpăr o bucată de teren la ţară.”
    Apartamentul in care stau in Bucuresti l-am cumparat in 1997 cu BANI CASH si nu a fost nicio problema. Cand a aparut Solentza cu motor diesel am cumparat una din reprezentanta tot cu BANI CASH. Asta inseamna ca automat sunt evazionist, infractor, dealer de droguri sau terorist??? De ce nu ar fi posibil sa cumperi o masina, un apartament sau un teren cu bani cash? Nu e posibil ca in zeci de ani sa pui deoparte bani cash facand economii la sange? Sau atunci daca ar fi posibil, ar muri dragutele noastre de banci care cotizeaza la clasa politica, nu-i asa?

  4. Numa bine ca vin alegerile, iar dupa ce termina prostalaii astia din echipa cistigatoare de distrus tara, AUR va guverna singur.

  5. Astea sunt exagerari !
    Nu obliga nimeni pe nimeni.
    SI apoi, nici nu este indicat sa mergi cu sacosa cu bani , se poate intampla sa ramai fara sacosa.

  6. O persoana vrea sa ii dea bunicii de 84 se ani niste bani sa aiba de intretinere pentru ca pleaca in Italia.Cum isi deschide bunica un cont, ca nu se pricepe? Iar bunica sta la tara.Nu are bancomat, nici nu stie si nici nu vede bine sa il foloseasca.
    Cum ajunge la oras ca se sprijina in baston?
    Apeleaza la Ciolacu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger