AcasăPoliticaMihai Tudose, declarații spumoase despre modul în care Cîțu a guvernat țara:...

Mihai Tudose, declarații spumoase despre modul în care Cîțu a guvernat țara: „Nu mai rămâne nimic de salvat”

mihai tudoseMihai Tudose, declarații spumoase despre modul în care Cîțu a guvernat țara: „Nu mai rămâne nimic de salvat”

Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat că singura soluţie pentru ieşirea din criza politică o reprezintă alegerile anticipate. Este, așadar, în deplin acord cu toţi colegii săi din PSD.

Social-democratul critică PNL, pentru că a ascuns dimensiunea reală a crizei sanitare pentru a organiza congresul la care a fost ales Florin Cîţu preşedinte al liberalilor. Tudose a făcut și o glumă în stilul său caracteristic: „Eu sunt liniștit, pentru că am înțeles că se ocupa Rareș Bogdan în continuare de majoritatea parlamentară”, a declarat el la Romania TV.

Acesta crede că țara putea fi guvernată bine, dacă președintele Klaus Iohannis propunea un premier PSD. „Serios, dacă la început dădea mandat PSD, decât să le dea pierzătorilor, care între timp și-au găsit mai multe incompatibilități decât compatibilități, țara putea fi guvernată bine. Să vină acum să ne spună în câte feluri de criză suntem, iertați-mă, dar până acum o săptămână cum era?”, a mai spus Mihai Tudose.

Mihai Tudose: „E un singur scenariu posibil, alegerile anticipate”

Fostul premier al României a comentat și decizia Executivului de a interzice internarea în spitale și operațiile pe o perioadă de 30 de zile. Mihai Tudose este de acord cu colegii săi din PSD și susține public varianta alegerilor anticipate.

„Azi am citit o știre șocantă. CNSU a aprobat documentul prin care se cere ajutor extern, de parcă azi au aflat. Guvernul ăsta nu mai poate sta o săptămână, trebuie să plece de azi. Trebuia să cheme partidele acum. Acum 10 zile am făcut o profeție, că în 7-8 zile după congresul PNL o să vedem în ce stare este țara. Suntem acolo sau nu? Încă o săptămână cu inconștienții ăștia la guvernare și nu mai rămâne nimic de salvat. Toată lumea face scenarii, dar e un singur scenariu posibil, alegerile anticipate. Facem un calendar, un guvern de tehnocrați și să conducă țara două luni, trei luni.”, a comentat Mihai Tudose

author avatar
Andreea Vlad
509 afisari

1 COMENTARIU

  1. .o fi beat sau treaz, nu de alta dar spune aceleași trăsnăi indiferent de starea lui bahică, Adică țara este în rahat dar psd-iști vor anticipate….Doamne de ce ne lași pe mâna lor….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger