AcasăPoliticaMicul român a "bătut" crenvurştul german. Premierul Bavariei, reacţie amuzantă despre preparatul...

Micul român a „bătut” crenvurştul german. Premierul Bavariei, reacţie amuzantă despre preparatul nostru clasic

Premierul Bavariei, Markus Soder, a participat weekendul trecut la Festivalul sașilor din Transilvania, care a avut loc în localitatea germană Dinkelsbuhl, și s-a declarat fanul micilor cu muștar.

„Întotdeauna există ceva special la Festivalul sașilor din Transilvania: micii. Se mănâncă cu muștar picant și sunt pur și simplu grozavi!”, a scris Soder pe pagina sa de Facebook.

Fanii micilor l-au confirmat imediat

Mulți dintre cei care au comentat au apreciat postarea, declarând că micii sunt delicioși, iar combinația cu muștar e ideală.

„Da, în România, asta e o tradiție. În fiecare weekend cu bere”, a notat Dumitru Opris, în timp ce un alt utilizator a notat: „Sunt chiar gustoși!”.

Un alt internaut a considerat, la rândul său, micii foarte buni, dar s-a plâns de prețul ridicat: „Sunt superscumpi, 2,50 euro bucata + 0,50 euro chifla”.

author avatar
Andrei Ștefan
914 afisari

16 COMENTARII

  1. „mushtar dulce”, ce sa spunem…….
    -micu se face cu carne de vita,
    porc si oaie,
    altfel nu e decat trishat.

  2. La porcaria de mancare pe care o au nemtii. Ca roman cand merg in UK sau la nemti fac foamea. E cea mai oribila si nesanatoasa mancare! Burgerul si Mc Donald acolo e mancarea de baza, vacsuite cu sosuri si ketchupuri de culoarea noroiului. Mananci bine la restaurante turcesti si chinezesti.Daca iti place coca, mergi la italieni, la pizza si macaroni.

  3. Tara arde si baba se piaptana
    Nu -i preocupa pe acesti carabani
    Hotararea este fixa si teapana
    Grevele au acelasi final :nu sunt bani

    Carabanii cara si ascund tot ce fura
    Nu le pasa ca tu n-ai dupa ce,apa sa bei
    Ei mereu se uita la tine cu ura
    Si-si indeasa banetul in buzunare la ei

  4. In primul rand in Germania si niciunde, nu exista „Krenwurst” doar in Romania si se traduce prin carnat cu hrean.
    Legat de carnati in Germania exista 1520 sortimente de carnati, poate gaseste si „anonimul” unul pe gustul, dupa ce nu mai cumpara in discount ce e mai ieftin si deschide usa unui „Metzgerei”

  5. Etwa 1.520 unterschiedliche Wurstsorten gibt es in Deutschland. Die Bundesrepubilk ist weltberühmt für seine Wurstwaren und Schinken: Bratwurst, Thüringer, Bockwurst, Currywurst, Leberwurst, Weißwurst, Fleischwurst – nirgends ist die Vielfalt größer als bei uns.

  6. Bai anonim idiot, nu intelegi ca nu exista crenwurst german, doar in Romania.
    Dupa vocabular se vede ca apartii celor nefunctionali si ca dupa ce citesti tot nu intelegi.

  7. Sunt buni amandoi, dar micu daca ati simtit si atunci cand esti plin si simti fum de mici e apetisant. Pot sa spun ca bate chiar și hamburgerul american. Cum de altfel palinca bate whiskeyul…

  8. Resturi de carne, benzoat de sodiu, metapartlazan de beriliu, tetrahudroclorina, etc.
    Pofta buna, romanule.
    Asa cum zicea cineva mai sus, obezii aia din Germania mananca doar diverse sortimente de plastic. Micii macar mai au niste carne.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger