AcasăPoliticaMesajul pe care a ales să-l transmită Klaus Iohannis de ziua sa

Mesajul pe care a ales să-l transmită Klaus Iohannis de ziua sa

În ziua în care a împlinit 61 de ani, președintele a primit urări, unele chiar pe contul său de pe o cunoscută rețea de socializare.

Mesaje cărora Klaus Iohannis a ținut să le răspundă, sâmbătă după-amiază, prin intermediul unei scurte postări pe Facebook, care sună astfel: „Vă mulțumesc pentru gândurile bune și vă doresc tuturor multă sănătate!”.

Printre politicienii care nu au uitat faptul că pe 13 iunie e ziua primului om în stat se numără și șeful Guvernului. Întrebat, orele trecute, dacă i-a urat „La mulți ani!” lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban a răspuns scurt: ”Deja i-am urat „La mulți ani!” în gând și cu siguranță o să îi urez „La mulți ani!””.

320 afisari

9 COMENTARII

  1. la beciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nemernicule ! …in flacarile iadului sa ajungiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nazistule oligofrennnnnnnnnnnnnn!

  2. firi-al dracului de neamt jegossssssssssssssssssssss, la beci cu tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nenorocituleeeeeeeeeeeee!

  3. Hai sictirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr debiluleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! la puscarie cu tine nemernicule!

  4. E UN PREFACUT SI UN INGAMFAT.nu a facaut nimic pentru romani,doar i-a invrajbit.Frumoasa preocupare ai D-le Presedinte.Felicitari!!!!

  5. Anonymous , mony , marin , Jony , viorica , XXXX = UNUL SI ACELASI TROLL IDIOT STALINIST DE PE MALUL STANG AL NISTRULUI ( TRANSNISTRIA ) , JIGODIA BOSCHETARA CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , beneficiarul strmeleagurilor zbarlite infipte in falcile si rozeta de dihor de catre romanii de pretutindeni . Organele abilitate sa-i taie macaroana acestui agent provocator imbecil !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger