AcasăPoliticaMesajul lui Voiculescu iscă reacții la PSD: Firea îl trimite pe ministru...

Mesajul lui Voiculescu iscă reacții la PSD: Firea îl trimite pe ministru la Parchet, Ciolacu vrea comisie de anchetă în Parlament

Mesajul lui Voiculescu iscă reacții la PSD: Firea îl trimite pe ministru la Parchet, Ciolacu vrea comisie de anchetă în Parlament (foto: facebook)

După ce comentariul făcut de către actualul ministru al Sănătății la un mesaj transmis, recent, pe o rețea de socializare, de colega de Coaliție, liberala Violeta Alexandru, a ajuns la urechile opiniei publice, reacțiile de la nivelul principalului partid de opoziție nu au întârziat. Mai ales că este vorba despre un subiect ce ține de situația COVID.

Prima care a ieșit public cu un mesaj a fost Gabriela Firea, senatoarea PSD aflată în postura de prim-vicepreședinte al formațiunii. Care l-a îndrumat pe Vlad Voiculescu să se îndrepte, cu dovezile pentru cele susținute în scris, pe Facebook, spre autoritățile competente.

”Cifrele au fost măsluite anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe FB (Facebook-n.n) ministrul Voiculescu (Usr-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe FB!”, a transmis, miercuri, Gabriela Firea, pe pagina sa de pe aceeași rețea de socializare.

Ciolacu: Românii trebuie să știe cine sunt vinovații

Ulterior, și liderul PSD a reacționat pe marginea acestor contre de la nivelul Coaliției, acuzând interese electorale. ”Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului!

Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!”, acuză Marcel Ciolacu.

Totodată, numărul 1 în cadrul PSD a anunțat că vrea ca la Parlament să se formeze o comisie de anchetă pe această temă. ”Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor!

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!

Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!”, susține Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Între timp, vă amintim că printre aspectele pe care a ales să le sesizeze public ministurl Voiculescu, în comentariul său, s-au numărat următoarele: ”Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:
1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;
2) din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.
Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.” – VEZI DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger