AcasăPoliticaMesajul lui Dan Tudorache pentru urmașa Clotilde Armand, la final de mandat

Mesajul lui Dan Tudorache pentru urmașa Clotilde Armand, la final de mandat

Tudorache i-a urat succes lui Armand (foto: Facebook)

După ce au existat controverse și discuții aprinse pe tema scrutinului din 27 septembrie, instanța a decis că userista Clotilde Armand se poate instala în fotoliul de primar al sectorului 1.

Drept urmare, social-democratul Dan Tudorache strâns lucrurile de la Primărie și a părăsit biroul din Banu Manta, nu înainte de a-i adresa un mesaj succesoarei sale în fotoliul de edil al sectorului 1.

”În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române, de a recunoaște validitatea alegerilor din Sectorul 1. Părăsesc astăzi funcția de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale”, a ales să transmită Tudorache, via Facebook, după ce a încheiat această etapă din viața sa politică.

De altfel, Armand anunțase în urmă cu două zile, după ce Tribunalul București a respins toate cele 125 de contestații depuse după scrutinul de luna trecută, iar alegerea sa în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv, că e gata să înceapă treaba de primar al sectorului 1. ”Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector”, scria Clotilde Armand pe aceeași rețea de socializare.

438 afisari

2 COMENTARII

  1. O sa apara Turnul Effel in plin S1, o sa vezi dame frantzuje pe malu Dambovitei cautand distractie nocturna, ce mai reforma mare in S1

  2. Noi cetatenii Sectorului 1, am dori macar un bordel in sector, pe care sa-l inagureze doamna primar de sector

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger