AcasăPoliticaMesaj de la vârful PMP. Câte semnături s-au strâns pentru Băsescu într-o...

Mesaj de la vârful PMP. Câte semnături s-au strâns pentru Băsescu într-o singură zi!

Liderul Partidului Mișcarea Populară – același care anunțase intenția lui Traian Băsescu de a intra în cursa pentru Primăria Capitalei – a venit de această dată cu cifre ce țin de recent demarata campanie de strângere de semnături pentru ca fostul lider de la Cotroceni să se poată înscrie în competiția electorală din această toamnă.

Concret, Eugen Tomac a anunțat că deja s-au strâns semnăturile necesare susținerii candidaturii fostului șef al statului în cursa pentru fotoliul de primar general.

”Vă mulțumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Președinte Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului București. În prima zi s-au strâns peste 11480 de semnături”, transmite Eugen Tomac, pe Facebook.

Chiar și așa, campania de strângere de semnături va continua și pe parcursul zilei în curs, a mai precizat liderul PMP.

Amintim că Traian Băsescu, actualmente europarlamentar și președinte de onoare al Partidului Mișcarea Populară, a condus Primăria Capitalei între anii 2000-2004. Și că în cursa pentru fotoliul de primar general al Bucureștilor și-au anunțat intenția de a participa atât social-democrata Gabriela Firea, aflată la momentul de față în fruntea PMB, cât și Nicușor Dan, susținut de PNL, dar și Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Alegerile locale au fost stabilite de Parlament pentru data de 27 septembrie. De altfel, premierul a cerut deja, în cadrul unei ședințe de Guvern, să fie puse la punct listele cu reguli ce țin de campania electorală, știut fiind contextul generat de criza sanitară provocată de noul coronavirus. DETALII AICI.

sursa foto: Facebook/Partidul Mișcarea Populară

author avatar
Cristina Stefan
386 afisari

8 COMENTARII

  1. Cititi in A.K -24 de azi , 12 august 2020 , articolul lui Ovidiu Albu : ” BASESCU ISI VA RETRAGE CANDIDATURA PE 24 AUGUST 2020 . JOCURILE PENTRU PRIMARIA CAPITALEI .”

  2. Băi Negrea ,gen.rus Albert Ignatenko în anii 1980 era la Anvers,urmarit și azi?? 2020?? de serviciile olandeze,belgiene?O mai trăi Ignatenko azi? Daca in 1980 era deja general trebuia sa aibe minim 50 de ani vîrsta..azi ar avea 90 de ani și e urmărit??! În 1989 colonelul Trosca a fost ucis din ordin direct al gen.Militaru (deoarece îl anchetase personal) dindu-i ordin sa intervina cu ARO blindat in zona x ,apoi sunînd militarii din dispozitivul X ca vin teroriștii acolo in ARO,sa traga foc de voie! CRIMĂ CU PREMEDITARE! Deci americanii știua ca băseschioru era agent dublu și tot l-au pus președinte! Băsescu nu a cîștigat nici o alegere de președinte! Ambele alegeri au fost fraudate de serviciile României la ordin american,la fel și Emil Ctinescu-țapu,Iliescu vs Vadim,Johannes două mandate la fel! Fraudele se vor înmulții la viitoarele alegeri deoarece trădătoarea veorica dăncilă a semnat ca la viitoarele alegeri STS să numere voturile! Nu conteaza cum votează românii ci cine le numară voturile! Pristanda,unde sînt steagurile?? doua la primărie,doua la prefect,doua la …aaa…

  3. Un adevarat om fara interlopi vorba domnului Hoarna eu nu am vorbit de festivalul tiganilor eu am vorbit de anii de puscarie ai fratelui Basescu si afinitatea cu interlopul Bercea Mondial.

  4. Serios ? Ar trebui verificate aceste semnaturi…Petrov a vandut flota pe… un dolar ! A declarat public…Ma gandeam atunci ca si in situatia in care flota ar fi fost data la fier vechi, tot ar fi incasat mai mult.

  5. Daca inca mai sunt in Romania oameni care sa voteze Petrov, inseamna ca nu mai avem nici o sansa de insanatosire la cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger