AcasăPoliticaMesaj dur/ Un deputat PSD cere demisia liberalului Lucian Bode: ”Nu mai...

Mesaj dur/ Un deputat PSD cere demisia liberalului Lucian Bode: ”Nu mai ai dreptul să stai un minut pe scaunul de ministru”!

Mesaj dur/ Un deputat PSD cere demisia liberalului Lucian Bode: ”Nu mai ai dreptul să stai un minut pe scaunul de ministru”! (sursa foto: facebook/Radu Cristescu)

Apare o nouă reacție din tabăra PSD-ului, pe fondul recentului congres al liberalilor, în cadrul căruia Florin Cîțu, actualul premier, a fost ales noul președinte al PNL-ului.

De această dată ministrul liberal Lucian Bode – șef la Ministerul de Interne și interimar la Justiție – a ajuns în vizorul parlamentarului social-democrat Radu Cristescu. Deputatul îi cere demisia ministrului Bode, pe fondul acestui congres al PNL-ului, la care au fost prezenți mii de liberali din mai multe colțuri ale țării.

Cristescu: Încă nu a avut decența să-și prezinte demisia după ce a girat iresponsabilitatea de la Romexpo

”BODE, IRESPONSABILULE, ÎȚI CER DEMISIA URGENT. Au trecut 72 de ore de la festivalul nesimțirii, alias congresul PNL de la Romexpo, în care 5000 de inși s-au adunat să-și aleagă noul Papă, în plină pandemie, vrînd parcă să se asigure că virusul va fi împrăștiat în toate județele țării.

Nimic nou sub soare: în secolul 14, un alt Papă chema credincioșii să vină și să se roage în grup împotriva Marii Ciume, reușind doar să o răspîndească și mai tare. Au trecut 72 de ore și ministrul de Interne – și, mai grav, ministru interimar la Justiție -, Lucian Bode, încă nu a avut decența să-și prezinte demisia după ce a girat iresponsabilitatea de la Romexpo, încălcând toate legile și regulamentele în vigoare.

Ori poate acele reguli se aplică doar românilor de rînd, cei care plătesc taxele, nu le și spoliază. Chiar „trebuie să moară oameni”, cum zicea Iohanis după tragedia de la Colectiv, pentru ca acest figurant liberal să plece ?”, susține Radu Cristescu, într-un mesaj postat marți, 28 septembrie, pe pagina sa de Facebook.

Pe finalul mesajului său mustind de critici, parlamentarul social-democrat îi aplică o etichetă dură actualului ministru, reiterând solicitarea ca acesta să facă un pas în lateral și să se retragă din rândul echipei guvernamentale. ”Lucian Bode, șarlatan iresponsabil, tu nu mai ai dreptul să stai un minut pe scaunul de ministru. Dă-ți demisia neîntîrziat și cere scuze tuturor românilor”, cere Radu Cristescu.

Ciolacu: Congresul PNL a fost un focar de infecție!

Critici pe tema recentului eveniment intern al liberalilor au venit, marți, și din partea liderului acestei formațiuni politice, Marcel Ciolacu. Politicianul aflat la șefia PSD-ului a arătat cu degetul în direcția liberalilor, dar și a liderului de la Cotroceni, care a fost prezent, sâmbătă, la Romexpo, unde a avut loc acest congres.

”Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns «strategic» 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București”, a transmis, între altele, Ciolacu, pe aceeași rețea de socializare.

280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger