AcasăPoliticaMesaj dur de la vârful AUR, după tragedia de la Constanța: ”Incompetența,...

Mesaj dur de la vârful AUR, după tragedia de la Constanța: ”Incompetența, delăsarea și autosuficiența lor au ucis din nou”

Mesaj dur de la vârful AUR, după tragedia de la Constanța: ”Incompetența, delăsarea și autosuficiența lor au ucis din nou”

Tragedia de la spitalul din Constanța, soldată cu pierderi de vieți omenești, continuă să genereze reacții la nivel politic, printre acestea numărându-se și una de la vârful AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) ”denunță incompetența, respectiv complicitatea la omor a Guvernului Cîțu, în contextul în care încă un spital a luat foc și 9 români au pierit în urma incendiului”, din câte se transmite din direcția formațiunii politice.

Cei doi lideri ai formațiunii parlamentare arată cu degetul în direcția premierului Florin Cîțu. Se readuc în atenție tragediile de la ”Matei Balș” și de la spitalul din Piatra Neamț, unde au murit pacienți, ca urmare a unor incendii. Și se reclamă incompetența guvernanților.

Târziu: Astăzi, incompetența, delăsarea și autosuficiența lor au ucis din nou

„În loc să facă eforturi pentru a impune vaccinarea obligatorie a celor care lucrează în Sănătate, Cîțu și complicii lui din guvern mai bine luau măsuri pentru ca spitalele din România să nu mai ia foc. Cazurile de la spitalul din Piatra Neamț, când au murit 10 pacienți, și de la Institutul Matei Balș, unde au murit 12 pacienți, de asemenea, mistuiți de flăcări, nu sunt excepția, ci par regula pentru acești guvernanți incompetenți care ne conduc.

Astăzi, incompetența, delăsarea și autosuficiența lor au ucis din nou. AUR este alături de familiile celor care au pierit în tragedia de la Constanța”, a transmis senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR, citat în comunicatul de presă.

Simion: Acest guvern trebuie să plece!

La rândul său, George Simion, celălalt președinte al AUR, trimite săgeți către actualul premier, dar nu numai.

„Dacă prioritatea lui Cîțu și a lui Iohannis a fost, în tot acest timp, nu sănătatea oamenilor, ci congresul PNL, prioritatea noastră, a românilor, este să ne luăm țara înapoi din mâna celor care nu dau doi bani pe viețile noastre! Sâmbătă vom fi cu toții la Universitate! Acest guvern trebuie să plece!”, susține Simion.

138 afisari

1 COMENTARIU

  1. In timp ce noi ne luptam facand circ si spectacol grotesc ,spitalele ard cu bolnavii in ,ei ,,sodom kinovok”domnule alogen

Comments are closed.