AcasăPoliticaMesaj de la vârful PSD către Iohannis: ”Să anunțe urgent un plan...

Mesaj de la vârful PSD către Iohannis: ”Să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!”

Marcel Ciolacu revine cu un mesaj pe tema restricțiilor, față de care au existat, în ultimele zilei, proteste în Capitală și în alte orașe din țară.

La o zi după ce se adresa guvernanților, cerând să se renunțe ”la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00!” (DETALII AICI), liderul formațiunii social-democrate a ieșit la rampă cu un mesaj menit să ajungă la urechile președintelui Iohannis.
”Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!

Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.

Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!”, susține Ciolacu, prin intermediul unui mesaj transmis, joi, pe Facebook.

Liderul PSD: Voiculescu și Turcan să zboare din funcții!

Mai mult, politicianul aflat la conducerea PSD-ului îl vrea plecați din echipa guvernamentală pe miniștrii Sănătății și Muncii, după ce recent au fost surprinși fără mască de protecție, Vlad Voiculescu chiar pe holurile Parlamentului.

”Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!”, consideră Ciolacu.

Nu în ultimul rând, referindu-se din nou la nemulțumirile românilor, președintele principalei formațiuni de opoziție susține că ”Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”.

Firea: Guvernanții nu sunt simpli cetățeni!

Nu e singurul mesaj venit, recent, din direcția PSD-ului referitor la cei doi miniștri pozați fără mască.

Miercuri aseară, prim-vicepreședintele formațiunii, Gabriela Firea, transmisese, între altele, că ”prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putere și-au pierdut orice brumă de credibilitate! Au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabilă a miniștrilor! Nu are cum să mai existe responsabilitate și conformare voluntară, când miniștrii Sănătății și Muncii, în loc să fie modele de conduită, sfidează și încalcă fără jenă, în public, restricțiile impuse oamenilor de rând!”.

Mai mult, senatoarea PSD susține că guvernanții nu își pot permite neglijențe în astfel de perioade dificile, cum e cea provocată de pandemia COVID. ”Guvernanții nu sunt simpli cetățeni! Ei sunt cei care decid, deci au obligații suplimentare față de oamenii obișnuiți! Ei nu-și pot permite nici măcar să fie neglijenți în perioade precum aceasta, de pandemie și de risc maxim la adresa sănătății publice”, a mai subliniat Firea.

141 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai Marcele, omu e in Saptamana Patimilor Catolice, acum il pui ti la treaba ?
    Adica ce n-a facut pana acum, sa faca in saptamana asta, cand trebuie sa fii cuminte, eventual doar sa contempli ce se intampla in jurul tau, ca altfel se supara Doamne Doamne

  2. Du-te ,ma ,si te culca.Opozitia pe care o faci tu e doar impostura.In halul asta in 2024 veti prinde cu greu parlamentul.Oamenilor li s-a facut lehamite de tine.Esti doar o tentacula a ocultei care strange Romania de gat.

    • Foarte corect. Nevolnicul – politic și intelectual – și nașparliul Ciolacu mimează opoziția. In rest, numai frecții…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger