AcasăPoliticaMesaj de la vârful PSD către guvernanți: ”Renunțați la restricțiile fără logică,...

Mesaj de la vârful PSD către guvernanți: ”Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00!”

Mesaj de la vârful PSD către guvernanți: ”Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00!” (sursa foto: Facebook)

”Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!”, le cere liderul PSD guvernanților. Mesajul vine în contextul protestelor din ultimele zile și al nemulțumirilor exprimate public după dispunerea noilor restricții, poate cea mai contestată dintre ele fiind cea privind reducerea programului magazinelor.

La ea face trimitere, din start, și Marcel Ciolacu, într-un mesaj adresat, miercuri după-amiază, guvernanților, din care mai reiese că orice cale la dialog cu Executivul trebuie să țină cont de un aspect esențial. ”Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți doar să provocați haos și tensiune socială!”, susține liderul PSD.

Totodată, Ciolacu vine cu o serie de propuneri, văzute ca soluții ce ar putea fi avute în vedere de actualii decidenți. ”❗ Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților;
❗ Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea;
❗ Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă.

Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine”, susține Ciolacu, pe Facebook.

Săgeți pe tema miniștrilor surprinși fără mască

Nu în ultimul rând, politicianul aflat la șefia PSD-ului nu a scăpat din vedere subiectul care a fost îndelung dezbătut în cursul acestei zile – și anume cel al Ralucăi Turcan, ministrul Muncii, pozată fără mască, după ce și colegul acesteia de Guvern, Vlad Voiculescu, de la Sănătate, fusese prins pe picior greșit, acesta din urmă chiar pe holurile Parlamentului.

”Și, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”, cere liderul PSD.

Ce spunea recent premierul Cîțu

Mesajul lui Marcel Ciolacu vine după ce în urmă cu două zile, pe fondul aplicării noilor măsuri restrictive, în funcție de gradul de incidență al cazurilor de COVID, premierul se arăta gata să afle ce au de spus specialiștii din rândul Partidului Social Democrat. ”Am văzut în spațiul public și în special la cei de la PSD, la opoziția politică mesaje puțin confuze. Pe de o parte, acum câteva luni de zile ne spuneau că suntem prea relaxați și că România este singura țară din Europa relaxată, acum vin și ne spun că impunem restricții.

Eu sunt pregătit să ascult și opinia specialiștilor din PSD, specialiștii nu au culoare politică. Lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică, dar decât să dăm mesaje politice confuze în această perioadă, este momentul să stăm toți la masă cu specialiștii și să vedem care sunt cele mai bune soluții pentru români, pentru sănătatea românilor”, spunea Florin Cîțu luni.

73 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gresit, n-ai cum sa ceri unui Liberal sa aiba logica ! Acesta este o Lema

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger