AcasăPoliticaMegascandalul de la Sectorul 1 ia amploare. Cererea lui Bucura toarnă gaz...

Megascandalul de la Sectorul 1 ia amploare. Cererea lui Bucura toarnă gaz peste focul numărării voturilor

După două zile de la alegerile locale, nici acum nu se știe cu adevărat cine este desemnat noul primar de la Sectorul 1 din București.

După numărarea a 90,92% din voturi, Clotilde Armand are 41,28%, iar Daniel Tudorache (PSD) – 39,52%.

Candidata USR PLUS Clotilde Armand afirmă că la sediul acestei instituții au fost descoperite procese verbale „originale, ștampilate și semnate”.

Problema a fost preluată de Poliția Sectorului 1 care face cercetări în acest caz.

Reacția lui Dan Tudorache

„ Au găsit un copil care strângea procesele verbale de la reprezentanții PSD din secțiile de vot și le ducea la partid pentru numărătoarea paralelă. Nu e nimic în neregulă”, a declarat marți Dan Tudorache.

La acest scandal s-a alăturat și jurnalistul Dan Bucura, care a candidat și el ca independent la funcția de primar la Sectorul 1.

„Cer public renumărarea tuturor voturilor din Sectorul 1!! Buletin cu buletin, filă cu filă! Am aproape 2000 de oameni în spate, care și-au pus încrederea în mine acolo și nu vreau să îi dezamăgesc!

Biroul Electoral Central trebuie sa își câștige credibilitatea. Să arate oamenilor că manevrele din timpul procesului de vot nu pot fi acceptate.

Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite!

La fel, nici presiunea asupra vreunui membru de acolo, nu poate funcționa. Nu circul sau hoția pot impune primarul!

De peste 24 de ore nu avem nicio reacție fermă din partea autorității statului! Doar reacțiile taberelor politice implicate. Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite!”, a scris pe facebook Dan Bucura.

author avatar
Eli Dan Davidescu
605 afisari

3 COMENTARII

  1. E legal ca membru al sectiei de votare sa plece cu un exemplar la partid.Asa cum a facut si USR.
    Se pare ca smechereala clotildei a fost sa puna mana pe procesele verbale ale lui Tudorache sa nu mai faca numaratoare paralela.
    Clotilda declara azi pe la tv ca e „normal” sa mai gasesti niste buletine de vot in plus cu voturi exprimate….si mai declara ca nu e de acord cu renumararea.De ce oare?

  2. Mai e o smechereala in legislatie.Si anume ca reprezentantii INS care introduc datele in soft nu raspund in niciun fel.Nu pot fi verificati.Ei pot introduce orice date…nu semneaza nicaieri…

  3. Franta nu se lasa. Vrea cu tot dinadinsul sectorul 1. De ce a dat chix sts-ul? In alte multe situatii doar am intuit , nu s-a vazut frauda. Ce s-a intamplat acum?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger