AcasăPoliticaMedicul Cîrstoiu, primul mesaj după ce a fost „debarcat” din cursa pentru...

Medicul Cîrstoiu, primul mesaj după ce a fost „debarcat” din cursa pentru Primărie: „Am fost supus unor atacuri care au ca miză…”

sursa foto: Facebook/Cătălin Cîrstoiu

Medicul despre care, până de curând, se știa că e candidatul susținut de PSD și PNL în cursa pentru Primăria Capitalei a transmis în urmă cu scurt timp un prim mesaj după ce s-a aflat că a fost retras de Coaliție din cursa pentru Primăria București.

După ce nu va mai intra în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu a reacționat public. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, marți, 23 aprilie. „Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată, susține Cătălin Cîrstoiu.

Cîrstoiu: Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată

S-a întâmplat la câteva ore după ce s-a confirmat oficial că a fost scos de Coaliție din cursa pentru Primăria Municipiului București, în locul candidatului comun urmând ca PSD-ul să meargă cu Gabriela Firea drept candidat, iar PNL-ul cu Sebastian Burduja.

„În ultima lună am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Împreună cu echipa mea de zi cu zi. Am vrut să îmi pun la dispoziția oamenilor calitățile manageriale pe care le am.

Am crezut că este posibil să mă implic din exteriorul politicii și să încerc să schimb lucrurile.
Am fost supus unor atacuri care au ca miză multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac și eu parte. Poate este momentul pentru o discuție aprofundată despre aceste probleme.

Medicii salvează vieți, oriunde lucrează.

Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată. În fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici. Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru București”, transmite Cătălin Cîrstoiu prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook în urmă cu doar câteva zeci de minute.

Cîrstoiu: Am o carieră în spate, am mii de oameni făcuți bine

Medicul – manager al Spitalului Universitar din Capitală – susține, o dată în plus, că nu e incompatibil, cum a fost acuzat.

„Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu, așa cum am făcut eu.

Eu afirm încă o dată: nu sunt incompatibil. Pacienții își aleg unde se tratează. Nu eu. Am o carieră în spate, am mii de oameni făcuți bine. Tratați. Eu le mulțumesc Bucureștenilor care mă apreciază”, a conchis Cătălin Cîrstoiu.

Acest prim mesaj transmis de către medicul Cîrstoiu vine în contextul în care, în cursul acestei zile, s-a aflat că, după ședința de luni a Coaliției, liderii PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria București. PSD-ul o va avea drept candidat în cursa electorală din iunie pe Gabriela Firea, fostă șefă a Primăriei Capitalei, înainte ca actualul edil, Nicușor Dan, să ocupe fotoliul de primar general, în timp ce PNL-ul va merge la alegerile locale din vară cu Sebastian Burduja, actualmente ministru în Guvernul Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
362 afisari

8 COMENTARII

  1. Avrut să facă parte din elita gunoielor politice,situația financiară realizată lucrînd numai la stat îi permitea să fie cineva .!Adică D-l Prmar al bucureștenilor .

  2. NU A EXPLICAT AVEREA IMENSA, CLINICA LA CARE E PROPRIETAR, CUM DE SOTIA ESTE SEFA DE SECTIE UNDE EL ESTE MANAGER, CUM DE PRIMESTE BANI IN PRIVAT EL FIIND MANAGER LA STAT, ETC….ESTE UN MEDIC SPAGAR, EVAZIONIST, PROFITOR.

  3. Bravo doctore. Eu am ramas uimit cand chirurgul a iesit din sala de operatii sa ia spaga pe care o ceruse si a intrat apoi din nou in operatie.

  4. După asemenea comentarii vă mai mirati că ne pleacă medicii din țară.
    O să vă duceți la Nicușor Plicusor sa vă vindece.
    De fapt, nu mă mai miră nimic din tot debitează această generație de semianalfabeți.
    Voi, ăștia care il denigrați de medicul Cristoiu cate cărți ați citit in viața voastră ?

    • Bine spus, medicul CRISTOIU, este criticat pe ne drept! saracul medic-chirurg, care a reusit contra SPAGA bine inteles, sa opereze cu succes o gramada de oameni de BATATURI !!! la picioare. Din partea unui SEMIANALFABET !

  5. Roagă_te la Dumnezeu să nu ajungi să ai nevoie de Dr Cârstoiu.
    Pentru știința unor ignoranți, dr.Cârstoiu operează cazurile de cancer osos.
    Așa că, vezi cum faci cu bătăturile !
    Dacă numai bătăturile de dor este bine ! Sincer cred că te mai doare și altceva !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger