AcasăPoliticaMarian Vanghelie vrea din nou la Primăria Sectorului 5, dar are o...

Marian Vanghelie vrea din nou la Primăria Sectorului 5, dar are o mare problemă: „Se încearcă de mult arestarea și condamnarea mea”

Marian Vanghelie a ”ghicit” UNIFARM-ul

Marian Vanghelie a anunțat că va candida la un nou mandat pentru postul de primar la Sectorul 5 și spune despre fostul său prieten Cristian Popescu Piedone că nu are șanse să câștige.

Dar fostul edil are mari probleme de imagine, după procesele în care a fost implicat.

Vrea să întoarcă procesele în favoarea lui

Vanghelie este de părere că tocmai aceste probleme de integritate rezultate după acuzațiile de corupție care se întind pe mai mulți ani îl vor ajuta să gestioneze „cel mai bine” sectorul 5 al Capitalei.

A venit clasificarea în care se spune în felul următor: nu a existat, nu este întâlnit, nu a luat mită, nu a făcut aia, nu a făcut aia, doar cu o jumate de pagină și, cel mai important, cei doi denunțători erau falși.

Am mai avut vreo 15 procese. Se încearcă de mult arestarea și condamnarea mea. Sunt mai vorbăreț sau poate sunt mai gălăgios, sau poate de la Dumnezeu sunt împuternicit să am putere și nu-mi este frică de nimeni decât de Dumnezeu„, a spus Vanghelie la Digi24.

Ce relaţie are cu Piedone

Fostul edil a făcut și o serie de dezvăluiri spumoase din trecutul lor comun, din perioada comunistă, când Piedone era bucătar, iar Vanghelie bișnițar.

Am avut o relație, pentru că la vremea respectivă mă duceam și cumpăram carne, pentru că nu se găsea carne și se stătea câte o săptămână, două, trei, patru, se stătea la coadă.

Apoi am întrat în cooperație, pe vremea răposatului, am fost director comercial, după care am făcut business vreo câțiva ani de zile, am făcut vreo 30 de milioane de dolari, fără politică, fără nimic, fără nimeni, doar eu, pe persoană fizică, Marian Vanghelie, cu vreo 30 de magazine, am făcut și producție, am făcut de toate și apoi, apoi, apoi, am intrat și în politică”, a spus Vanghelie.

Ce avere are Marian Vanghelie?

Anchetat pentru averea pe care nu ar fi putut s-o justifice, bărbatul de 56 de ani spune că „de la 500 de milioane din seara respectivă când m-au arestat, au ajuns la 7 milioane” și că nu există nicio dovadă că ar fi luat acești bani.

„De la declarația de avere a început acest dosar și dacă am câștigat declarația de avere că e corectă, păi nu credeți că dosarul ăsta nu mai are sens?

Tocmai ce vă spuneam că un dosar de 15 ani, tot așa, mită, mită, mită, mită și denunțătorii nu există”, a spus Marian Vanghelie pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
278 afisari

6 COMENTARII

  1. Intrebare: nu cumva Cirstoiu, este trimis de base sa isi bata joc de PSD PNL?
    Ca toata ziua ni l aminteste pe base, in loc de pesedisti si penelisti: a zis ca ceea ce a invatat de la base a fost preocuparea pentru interesul
    national ! :))

  2. ATAT TIMP CAT DUPA 1989 FUNCTIILE PUBLICE IN ROMANIA AU FOST OCUPATE DOAR DE TRADATORI, DE HOT SI BANDITI, DE MAFIOTI SI PROSTITUATI (FEMININ SI MASCULINI) ETC, TARA A FOST DISTRUSA 100% .
    NUMAI MERITOCRATIA PUTEA SALVA ROMANIA.ACUM DIN PACATE NU MAI ESTE DE SALVAT NIMIC…….ROMANIA A FOST ODATA ……….

  3. Volens/nolens :
    – „Nu toate mustele fac miere” ;
    – „Toate bat la poarta vietii, dar se scutur multe … „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger