AcasăPoliticaMarian Oprişan i-a dat lovitura decisivă lui Marcel Ciolacu. Răzbunarea lui e...

Marian Oprişan i-a dat lovitura decisivă lui Marcel Ciolacu. Răzbunarea lui e cruntă

marian oprisanMarian Oprişan i-a dat lovitura decisivă lui Marcel Ciolacu. Răzbunarea lui e cruntă

Marian Oprișan, care a fost demis din funcția de președinte al organizației PSD Vrancea după ce a pierdut alegerile locale din acest județ, deschide lista social-democraţilor pentru Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, baronul local nu a ținut cont de deciziile șefului său de partid și, deși nu mai este liderul organizației locale, a convocat o ședință și s-a pus în fruntea listei candidaților pentru Senat. În plus, la ședință a fost votat „în unanimitate” și un lider nou al organizației PSD Vrancea, deși Marcel Ciolacu, președintele partidului, îl desemnase marți pe Angel Tîlvăr la conducerea filialei județene. Acesta a fost însă revocat din funcție și înlocuit cu un altul, Vasile Carnariu.

Aproximativ 90 de membri din cadrul Consiliului Politic Judeţean al PSD Vrancea au solicitat convocarea şedinţei, pe semnătură. Şedinţa este absolut legală şi statutară. Marian Oprişan nu a fost unul dintre cei care au convocat şedinţa de astăzi, şedinţă pe care eu am condus-o„, a declarat vicepreşedintele PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici.

La Senat, lista este deschisă de Marian Oprişan, care, potrivit comunicatului de presă al PSD Vrancea, a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Judeţean, următorii pe listă fiind Dumitrescu Cristian Sorin, Mihai Nedelcu şi Cristina Nedelcu.

Răzbunarea lui Oprişan e cruntă: lui Ciolacu, i-a dat omul afară

Marian Oprişan i-a dat decisiva lui Ciolacu, prin demiterea lui Tîlvăr Angel. Pe ordinea de zi au mai fost incluse și următoarele proiecte de hotărâri, care au fost adoptate cu unanimitate de voturi

1. Dizolvarea organizației municipale Adjud

2. Dizolvarea organizației orășenești Panciu

3. Revocarea din funcția de vicepreședinte al Organizației PSD Vrancea a domnului Tîlvăr Angel

4. Numirea ca interimar în funcția de vicepreședinte al Organizației PSD Vrancea a domnului Carnariu Vasile

5. Revocarea din funcția de secretar general al Organizației PSD Vrancea a domnului Dragoș Bârlădeanu

6. Numirea ca interimar în funcția de secretar general al Organizației PSD Vrancea a domnului Guguianu Constantin”.

Oprișan, unul dintre cei mai longevivi baroni locali din România, a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea după ce a ocupat această funcție timp de 20 de ani. Noul președinte al CJ Vrancea este liberalul Cătălin Toma.

author avatar
Andrei Ștefan
958 afisari

8 COMENTARII

  1. cred ca ”cineva ” merge pe urmele lui Dragnea,……………… care insă a luat peste 40 % in alegerile locale

  2. NOI CETATENII ROMANI APELAM LA PERSONALITATILE DIN PSD T. CORLATEAN , SERBAN NICOLAE , O. VASILESCU , DAN NICA , PLESOIANU , M. BUDAI, OPRISAN, C. STEFANESCU s.a. SA CONVOACE URGENT, PANA NU ESTE PREA TARZIU , ORGANISMELE DE CONDUCERE (EVENTUAL CONGRESUL) ALE PSD PENTRU A ALEGE O ALTA CONDUCERE A PARTIDULUI SI ELIMINAREA DIN FUNCTII A TRADATORILOR CIOLACU , GRINDEANU, STANESCU s.a. CARE SUNT ALIATI A LUI IOHANIS SI STATULUI SAU PARALEL ANTIROMANESC !!!!
    DACA ESTE NEVOIE SE POATE FACE UN SONDAJ DE OPINIE LA NIVEL DE TARA IN ACEST SENS , SPUNEM ACEASTA DEOARECE PSD-UL ESTE SINGURUL PARTID CARE POATE SA REPREZINTE INTERESELE MAJORITATII ROMANILOR !!!!

  3. Tovarasi , asezati-va la locurile voastre, sa nu ne mancam intre noi, sa devoram dusmanul, adica Peneleul.

  4. Nu ne vede si nu ne aude nimeni in boschetii din spatele garii Tiraspol , putem sa ne lasam prada nevoilor carnale si sa devoram stremeleaguri falnice zbarlite d-ale Peneleului in voie , nu stie Raionu ca am facut blat ……

  5. Apropo de DAN NICA.
    Pana la noua impartire administrativ-teritoriala ,voiosul NICA a impartit pe regiuni ROMTELECOM(ati mai auzit de unitatea strategica a tarii) dupa pofta si principiile din PDS.
    Cine imparte parte isi face .A creat printre altele regiunea Galati care cuprindea :Constanta,Tulcea,Braila Vrancea cucapitala la Galati.
    In frunte regiunii nu putea fi pusa decat o persoana obedienta lui Nica (la meserie pap).Nici un criteru ,de la dotare,bani care se duceau la buget ,nimic nu a contat.
    Efectul:PARTENERI GRECI AU MUTAT TOATA CONDUCEREA DE LA CONSTANTA CU CAINE SI PURCEL LA GALATI, ACESTIA FACAND SAPTAMANAL NAVETA CONSTANTA -GALATI.
    Conu Nica impreuna cu cei care guvernau Romania(PSD cazuse) a facut ce a facut si a a desfintat regiunea
    Ca sa fie in ton cu seful lui care propusese regiunea SUD -EST cu capitala in Vrancea din care facea parte :Dobrogea ,Braila ,Galati fara a se tine cont de puterea economica ,ci de cea politica unde era nenea Oprisan.S-au desumflat insa,pentru ca cel de sus nu bate cu parul.ACUM DAN NICA STRANGE EUROI DUPA EUROI FIIND EUROPARLAMENTAR.Ferice de el

  6. Ciolanu.’..nu lasa ciolanu ‘….
    ce sa faca el daca de 20 de ani a „muncit ” la stat ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger