AcasăPoliticaMarian Oprișan, după ce s-a aflat că rămâne fără șefia CJ Vrancea:...

Marian Oprișan, după ce s-a aflat că rămâne fără șefia CJ Vrancea: ”Pentru mine, lupta continuă!”

Marian Oprișan: ”Pentru mine, lupta continuă!” (sursa foto: Facebook)

Unul dintre rezultatele surprinzătoare pentru cei mai mulți dintre românii care au stat cu ochii pe rezultatele înregistrate la recentele alegeri locale l-a constituit victoria liberalului Cătălin Toma în fața lui Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea și cel care a condus Consiliul Județean aproape 20 de ani.

După ce liberalul își anunțase victoria încă de orele trecute, pe o rețea de socializare, a venit rândul lui Oprișan să înfrunte realitatea cifrelor și să recunoască faptul că nu a mai câștigat un nou mandat în fruntea CJ Vrancea. Ca urmare, social-democratul a ales să se adreseze ”dragilor săi vrânceni” și să le mulțumească, ”din suflet”, tuturor.

Oprișan lasă să se înțeleagă că pleacă de la vârful CJ Vrancea cu speranța că proiectele locale deja începute își vor găsi continuare și cu mulțumirea pentru cele deja încheiate.
”Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.
Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, își încheie Marian Oprișan mesajul adresat locuitorilor județului aflat în estul țării.

Ce anunțase noul șef al CJ-ului local

Contracandidatul său, Cătălin Toma, transmisese, la primele ore ale zilei de luni, că după centralizarea a 95 din voturile exprimate la alegerile din 27 septembrie ”pot afirma că am reușit cu ajutorul dumneavoastră să câștig președinția Consiliului Județean Vrancea”. Totodată, liberalul l-a lăudat pe Ion Ștefan, ”ministrul Grindă”, cum îl numesc cârcotașii de pe scena politică. ”Majoritatea secțiilor rămase de numărat sunt din municipiu, acolo unde focșănenii și echipa PNL condusă de Ion Ștefan au fost fantastici, oferindu-mi încrederea lor și un scor confortabil”, a mai scris Toma pe pagina sa de Facebook.

240 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se mai limpezesc apele. Ma bucur de Timisoara ca au scapat de interlop. Ca nu a iesit Petrov si Vanghelie. Ma bucur de schimbarile din Moldova. Psd a pierdut a mai ramas cu o reduta in Oltenia.
    Asta poate fi inspaimantator pt Parlamentare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger