AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, un car de nervi când a auzit că Iohannis ar...

Marcel Ciolacu, un car de nervi când a auzit că Iohannis ar mai putea sta un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”

marcel ciolacuMarcel Ciolacu, un car de nervi când a auzit că Iohannis ar mai putea sta un mandat: "Mergem pe urmele lui Putin?"

Marcel Ciolacu a afirmat că modificarea Constituției nu reprezintă o urgenţă, în actualul context economic, geo-politic şi social. Preşedintele PSD a adăugat că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale modificări a Constituţiei.

Concluzia lui Ciolacu pe acest subiect este că o schimbare a legii fundamentale nu reprezintă o urgenţă, în actualul context economic, geo-politic şi social.

Ciolacu exclude total un nou mandat pentru Iohannis

Întrebat despre posibilitatea modificării Constituţiei în aşa fel încât actualul şef al statului să mai poată obţine un mandat, Ciolacu a spus:

Este exclus aşa ceva, să mai fie domnul Klaus Iohannis preşedinte. Ce facem, mergem pe urmele lui Putin? Este exclus un astfel de scenariu din punctul meu de vedere categoric şi cred că şi din punctul de vedere al domniei sale.

Nu cred că în acest moment este o urgenţă modificarea Constituţiei. Există, în schimb, teme de dezbatere pe modificarea Constituţiei, dar nu cred că într-un climat cu criză energetică, război şi criză economică urgenţa noastră numărul unu este modificarea Constituţiei”, a spus liderul PSD.

Schimbă România forma de guvernământ?

„Nici eu nu m-am implicat, nu sunt un mare specialist – am făcut-o într-un mod discret şi într-un mod constructiv, să vedem unde este depăşită Constituţia României şi care ar fi urgenţele; nu ştiu, reorganizarea administrativă, dacă am fi făcut-o la momentul respectiv când au făcut-o şi polonezii am fi avut o altă rată de absorbţie a fondurilor europene”, a afirmat Marcel Ciolacu la Prima TV.

Ciolacu nu este sigur nici dacă România va schimba forma de guvernământ:

Nu pot să garantez acest lucru, haideţi să depăşim întâi urgenţele pe care le au românii, noi încercăm, în discuţii, nu secrete, şi dacă românii vor considera oportun, vom face aceste modificări”.

author avatar
Andrei Ștefan
587 afisari

5 COMENTARII

  1. SPER SA NU FIM ATAT DE IDIOTI , INCAT SA VOTAM ASA CEVA ….BOUL DE IOHANNIS SA SE DUCA LA DRAQU CU TOATA LIOTA LUI DE SLUGI TAMPITE…

  2. Ciolacu sluga tuturor , un car cu nervi ! nu va este rusine sa scrieti asa ceva , asta-i o marioneta !

  3. Ciolache vom vota altceva,Nu pesedea,siktir penelea,usr,udmr.Ati furat destul.Mai hoti si incompetenti ca voi le-au avut hoardele lui mihalache si mratianu care nu se mai opreau din furat.Furau la greu tar cu jidanii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger