AcasăPoliticaMarcel Ciolacu "tună şi fulgeră" la adresa poliţiştilor, după cazul 2 Mai:...

Marcel Ciolacu „tună şi fulgeră” la adresa poliţiştilor, după cazul 2 Mai: „Au devenit complici morali la crimă”

Marcel Ciolacu a vorbit, joi, pentru prima dată despre tragedia de la 2 Mai, unde un băiat drogat a intrat cu mașina într-un grup de oameni și a ucis doi tineri.

Premierul a spus că i-a cerut ministrului de la Interne, Cătălin Predoiu, „să facă ordine de sus până jos”.

Cine sunt vinovaţii pentru tragedia de la 2 Mai?

Ciolacu a afirmat că anumiţi poliţişti au devenit complici moral la crimă în cazul tragediei de la 2 Mai, acolo unde un şofer drogat a omorât doi tineri.

Sistemul nu a funcționat într-o situație banală. Prin modul în care au acționat, anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă. Din păcate, prin modul în care au acționat, dar și prin comportamentul ulterior – anumiți șefi din poliție au devenit complici morali la crimă! Îi transmit domnului ministru Cătălin Predoiu că are mână liberă să facă curățenie de sus până jos.

Dacă nu sunt destule aparate drug-test, vă rog să dați drumul de urgență la licitații. Dacă nu aveți bani, vă dăm de la guvern. Putem cumpăra orice aparat este nevoie, mai puțin onoarea, demnitatea și respectul pentru haina de polițist!

În plus, luați măsuri pentru a lupta eficient cu drogurile. Nu ar exista consumatori dacă nu ar exista dealeri. Aici trebuie să acționați! Aceasta este sursa răului. Și aici trebuie să își concentreze Poliția eforturile, mai ales că în câteva săptămâni vor începe și școlile„, a spus primul-ministru.

Trimite poliţiştii în stradă

Premierul a trimis poliţiştii în stradă ca să-şi facă treaba, mai ales că se apropie reluarea cursurilor în şcoli.

Poliția să stea mai puțin în birou și mai mult unde e nevoie de acțiune. Majoritatea oamenilor din poliție sunt corecti, trebuie să îi lăsăm să își facă meseria”, a concluzionat Ciolacu.

Mai mulți șefi ai Poliției din Constanța, Mangalia și Vama Veche au fost eliberați din funcție. Lor li se impută modul în care au intervenit polițiștii înainte de accidentul din 2 Mai. De asemenea, trei polițiști vor fi anchetați de procurori.

author avatar
Andrei Ștefan
732 afisari

19 COMENTARII

  1. Ia vezi cine conduce frontiera !!!!!!! Ce-i recomanda ? Plin de chestorasi semidocti propulsati politic ! Pe unde intra substantele interzise ? Cum e turcu si pistolul !

  2. Daca in Sua columbienii duc droguri cu submarinul va dati seama cam cate fonduri iti trebuie si ce politie, si ce armata daca in Columbia au loc focuri pe strazi ca in Ucraina intre politie si carteluri
    .Deci un ofiter antidrog din Romania ar trebui sa aibe un stagiu complet de max 1 luna ca ajutor de politist la antidrog Columbia.
    Apoi mai vb daca mai traieste ce o sa faca in Ro.

  3. Ss lupți cu drogurile trebuie oameni pregătiți, care au experienta câmpului de lupta, cei care au fost prin legiune , mercenari , militari, nu militeni corupți dar la noi nu se vrea această lupta ptr ca este sursa de bani ptr partide politice

  4. Praleo,pe Bode cand il dai afara ca de vreo cateva zile aratati cu degetul niste acari Paun de pe strada fara nici o logistica ,fara nici o lege care sa ii apere in fata mafiei drogurilor.Lasati dracu Rusia ,faceti ordine in tara voastra daca nu plecati sa nu mai auda nimeni de voi in veci.

  5. Ce meserie aveti dle ciolacu ? V-a intreb ca sa stiu in ce model de pregatire le stii pe toate ?!?

  6. Dar limba romana pe care o scrii tu cum e ,scarnavie ,care sugi de dimineata pana seara sculele tradatorilor de tara.Culca-te in mata sau azi n-ai treaba decat sa vomiti porcarii la gazeta?

  7. Primul complice e ta su si masa care il stiau droghi de minor si i a dat si masina care pt el nu a fost criminala dar pt alti copiii nevinovati da.Niste nemernici toti o familie de criminali.

  8. Spre deosebire de Guverne, Narcotraficantii nu obliga pe nimeni sa consume substantele pe care le trafica. Vaccinarea obligatorie?

    Acest mesaj a fost redactat de mine, El Pistolero de Barrio Azteca y Gazprom

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger