AcasăPoliticaMarcel Ciolacu știe când va cădea Guvernul Cîțu: „Vor ieși românii cu...

Marcel Ciolacu știe când va cădea Guvernul Cîțu: „Vor ieși românii cu furcile şi îi vor alunga”

marcel ciolacuMarcel Ciolacu știe când va cădea Guvernul Cîțu: „Vor ieși românii cu furcile şi îi vor alunga”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern nu va mai rezista mult în funcție, dat fiind faptul că românii sunt revoltați de modul în care este condusă țara. Liderul social-democrat crede că va fi alungat de la Palatul Victoria cu „furcile”.

El consideră că în mod „categoric” românii vor ieşi în stradă pentru a îndepărta Executivul aflat în exerciţiu. „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”, a răspuns Marcel Ciolacu când a fost întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii la România TV, despre cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie.

În acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale. „Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR (susţinut şi de senatorii PSD) solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

PSD, critici dure pentru actuala putere

Tot marți, Marcel Ciolacu a condamnat ”incapacitatea Coaliției de guvernare de a lua o decizie clară în privința testării anti-COVID-19 în unitățile de învățământ, ceea ce face ca școala să reînceapă în aceeași stare de confuzie în care se afla înainte de vacanță”.

„După cinci săptămâni de vacanță forțată, școala reîncepe în aceleași condiții de haos și incertitudine în ceea ce privește testarea elevilor. Deciziile se iau tot pe genunchi, de pe o zi pe alta. Decizia privind testarea anti-COVID-19 în școli a rămas la stadiul „vom vedea”, „vom analiza”.

Aflăm în continuare că în aproape jumătate dintre localitățile din România, școala începe în regim online pentru foarte mulți elevi. Acest lucru ar fi putut fi prevenit dacă în loc să se certe, ar fi pus la punct un sistem eficient de testare, cum au făcut mai toate statele europene, încă de la începutul anului”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
319 afisari

2 COMENTARII

  1. Idiotul asta chair crede ce spune? Sintem in secolul 21 si avem utilaje agricole dar in lucrarea ta masluita si respinsa de DOCTORAT se arata cine esti

  2. Tu astepti ca romanii sa-ti faca treaba? Tu ce pazesti in Parlament? Gaseste-ti aliati si depuneti motiune de cenzura cu sorti de izbanda. Sau nu te lasa tatucul cu care te-ai inteles pe sub masa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger