AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, socru mare. Nunta toamnei în politică are loc la vila...

Marcel Ciolacu, socru mare. Nunta toamnei în politică are loc la vila bântuită de fantoma unui mare premier al României (FOTO)

Este nuntă mare pe scena politică. Andrei, fiul lui Marcel Ciolacu, se căsătorește astăzi cu iubita sa la Vila Albatros din Buzău. Cei doi sunt studenți la Facultatea de Medicină și au vârste de 24, respectiv 23 de ani.

De-a lungul timpului, se pare că în jurul vilei Albatros din Buzău s-au țesut numeroasele legende, iar una dintre acestea îl are în centrul atenției pe Alexandru Marghhiloma, premierul în Regatul României între 5 martie 1918 și 23 octombrie 1918.

Cine este mireasa?

Nora lui Marcel Ciolacu – Alexa Iris – este viitoare doctoriţă, mai are un an până termină facultatea. Şi mirele, Filip (24 de ani) termină aceeaşi facultate de Medicină.

„Îi doresc să fie sănătos și să privească cu încredere în viitor. Îi urez să-și îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în țară, fiindcă știu că vrea să-și ajute cât mai mult semenii.

Să-și facă o familie mare și frumoasă și să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă și mult mai curată. La mulți ani, Filip! Sunt mândru de tine și de realizările tale și îți voi fi întotdeauna alături!”, i-a transmis premirul fiului său.

Premierul a avut o săptămână grea, în care a plănuit chiar o nouă legislație antidrog.

Vila cu petrecerea, bântuit de fantoma lui Alexandru Marghiloman

Vila Albatros a fost reședința lui Alexandru Marghiloman, una dintre cele mai mare personalități pe care Buzăul a dat-o României, iar o legendă urbană se referă la existenţa unui spirit care ar bântui domeniul aflat la marginea Buzăului.

Se spune că, în nopțile cu lună plină, fantomele foştilor stăpâni ies la plimbare călare prin parc. De asemenea, localnicii din cartierele din zonă ar fi văzut fantoma fostului proprietar, Alexandru Marghiloman, călare pe cal, în timp ce se plimba pe aleea hipică din parc.

Alți oameni l-ar fi văzut pe premierul din interbelic stând în fața ușii conacului alături de soția sa, îmbrăcat în straie negre și cu joben pe cap.

Poveştile stranii sunt alimentate şi de macabra descoperire făcută de nişte muncitori. Ei au descoperit în 2011 cadavrul unui bărbat, aflat într-o stare avansată de putrefacţie, care atârna într-un ştreang de coloanele uneia dintre clădirile aflate în paragină din apropierea Vilei Albatros. Era un om al străzii care îşi pusese capăt zilelor printre ruinele din spatele vilei Albatros.

author avatar
Andrei Ștefan
1.302 afisari

7 COMENTARII

  1. Să vedem câți or mai rămâne după nuntă!…pe unii îi i-au Arahat, iar pe alți fantomele!…

  2. Oare, or avea ,”saracii” , posturi după absolvire având în vedere ca toate sant blocate de tati ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger