AcasăPoliticaMarcel Ciolacu şi PSD au mai dat o lovitură înainte de alegerile...

Marcel Ciolacu şi PSD au mai dat o lovitură înainte de alegerile parlamentare, după cooptarea lui Rafila

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu şi PSD au mai dat o lovitură înainte de alegerile parlamentare, după cooptarea lui Rafila

Partidul Social Democrat se întăreşte serios înainte de alegerile parlamentare, programate pentru 6 decembrie. Joi, a fost anunţată cooptarea lui Alexandru Rafila, iar vineri, unele surse au susţinut că urmează înscrierea lui Adrian Streinu Cercel în formaţiunea condusă de Marcel Ciolacu.

Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, va candida pe listele Partidului Social Democrat la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrvit postului Antena 3.

Adrian Streinu Cercel

Surse politice au precizat că Adrian Streinu Cercel va ocupa locul doi pe lista PSD a organizaţiei Bucureşti, după Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei. Duminică urmează ca Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, să susţină o conferinţă de presă pentru a-l anunţa pe Adrian Streinu Cercel ca fiind una dintre propunerile social-democraţilor pentru un post de senator în Parlamentul României.

Lista PSD la parlamentare e deschisă de Marcel Ciolacu

Din actuala conducere a partidului, Marcel Ciolacu va deschide lista deputaților la Buzău, Gabriela Firea lista de senatori la București, Sorin Grindeanu candidează cap de listă la Camera Deputaților în județul Timiș, iar Vasile Dâncu va candida pe prima poziție la Senat în județul Cluj.

În cadrul discuțiilor, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a respins listele propuse de organizațiile care au obținut rezultate proaste la alegerile locale. Liderii organizațiilor respective ar fi vrut să obțină un mandat de parlamentar.

De pe listă PSD pentru parlamentare lipsesc nume precum Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae sau Florin Iordache.

author avatar
Andrei Ștefan
443 afisari

8 COMENTARII

    • io am luat oral vrac de la penelistii obtuzi …..hihihihihi , Cercelus nu e ala pretin cu Burci si Berciu de au firma Ducos Trading ? Nu de la ei a cumparat 1,2 milioane de masti jupuite ? Firea l-a tras pozitia 2 , sa nu maraie de Planul de Testare a Bucurestenilor , in tandem prinzi viteza pe bicicleta cand pierzi imunitatea la Senat ….

  1. Sindicalistul Coarna deschide lista PSD Calarasi pentru parlamentare , e invidios pe cariera politica a lui Miron Mitrea .

  2. Tu ,iei multî muii di la mini Sugiuk! Ci ți mai placi ….exact cum îi plașea si lu mamuka ta….hi hi hi,futu va n gura de nemernici,postati peste tot obositilor!

    • Eu sunt Kostea Sugiuk care am postat Anonim la 9:26 , postez peste tot si am obosit de atata muwe , am falcile de hamster zdrente ….

  3. Mai cretinilor nu mai scrieti tampenii mergeti în piata Victodiei si urlati cu Iohannis al vostru pâna va da sângele pe nas puștani găozari.

  4. Kostea , ai vazut cine e Rafila , fecioru tortionarului sef al Securitatii Arad in 49 , ucigasul a 27 de tarani ? Vezi in Comisarul .ro de azi ce avere are baronul Rafila . Lovitura de imagine horror .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger